Dolar 34,2923
%0.06
Euro 37,5181
%0.06
Altın 2.931,520
%0.11
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bektur noktayı koydu

Bektur noktayı koydu

Bucaspor'da 'bırakıyor, bırakacak, bıraktı' söylentilerinin başrolünde yer alan Başkan Mehmet Bektur beklenen 'bırakma' kararını yaşama geçirdi. Bu akşam toplanacak yönetim kurulunun 15 gün içinde kongre kararı alacağı, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın da liste hazırlığı içinde olduğu öne sürüldü

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 15:06
Bünyamin DOBRUCALI / Haber servisi - Maddi sıkıntılarla boğuşan Bucaspor'da Mehmet Bektur dönemi kapanıyor. Uzun bir süredir bırakma sinyalleri veren Bektur'un, beklediği desteği Buca ve Büyükşehir Belediyesi'nden alamaması nedeniyle bu sabah saatlerinde 'görevi bırakma kararını' yakın çevresine açıkladığı öğrenildi. Bu akşam toplanacak olan yönetim kurulu toplantısında bırakma kararını resmileştirmesi beklenen Mehmet Bektur'un taraftar derneği yöneticileriyle de kulübün yaşadığı maddi darboğazı konuştuğu ve bırakma kararını ilettiği bildirildi.

ŞİMDİ GÖZLER BUCA BELEDİYE BAŞKANI TATI'DA

Bektur'un maddi destek anlamında uzun süredir talepte olduğu Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 'madem bırakacaktın, neden aday oldun' tepkisiyle karşılaşmıştı. 3 dönem Buca Belediye Başkanılığı yapmış Cemil Şeboy'un Tatı'nın Bucaspor'a yönelik tutumuna tepkisini, 'aday olana kadar Bucaspor'un yerini bile bilmezdin' sözleriyle eleştirmişti. Bektur'un bırakma kararının ardından Ercan Tatı'nın Bucaspor için yeni bir liste hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya'nın başkanlığında olası bir liste peşinde olduğu kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor.

"CEMİL ŞEBOYDAN ERCAN TATI'YA YAYLIM ATEŞİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

BUCASPORLU TARAFTARLAR TATI'YLA TOPLANTI HALİNDE

Bucaspor'da yaşanan yönetim krizinin ardından harekete geçen Bucaspor taraftar derneklerinin temsilcilerinden bir grup, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette taraftarların Bucaspor'un içinde bulunduğu durumdan yakındığı, Başkan Tatı'nın ise bu akşam yapılacak yaönetim kurulu toplantısında ne karar çıkacağını beklemek gerektiği yönünde konuştuğu bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.