Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'25 yıllık emeğimiz 15 dakikada kül oldu'

'25 yıllık emeğimiz 15 dakikada kül oldu'

İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde iki gün önce (Perşembe) sabaha karşı çıkan yangında,iki restoran ile sahil Güvenlik binası yandı. Gemi'nin sahibi Alpay Kandemir, sosyal paylaşım sitesinde “25 yıllık emeğimiz,ekmek teknemiz Gemimiz, on beş dakikada yandı” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.07.2017 - 15:08

Gemi Restoran'ın sahibi Alpay Kandemir, sosyal paylaşım sitesinde “25 yıllık emeğimiz,ekmek teknemiz Gemimiz, on beş dakikada yandı” dedi.Kandemir, dün gece sağlam kalan masa ve sandalyelerle yanan restorantın önünde “Gemi Restaurant. Biz Büyük Bir Aileyiz “ yazan afişin önünde müşterilerine hizmet etti.

Gece çalan telefonlardan çok korktuğunu ve olay gecesi güvenlik görevlisinin kendisini aramasıyla, olay yerine geldiğini ve dev alevlerin tüm gökyüzünü kapladığını belirten Alpay Kandemir, “Perşembe saat 05.50 de , sadece 15 dakikada 25 senelik emeğimiz,ekmek teknemiz gemimiz, yan işletmede çıkan yangının sirayet etmesi ile tamamen yandı ve kül oldu. Yirmibeş yıl on beş dakikada gözlerimin önünde yok oldu.Şoktayız,30 personelin çalıştığı Gemi ailesinin ekmek teknesi artık kocaman bir enkaz, yok oldu yandı bitti.. Güzelbahçe'nin kalbi, atardamarı 1. Limandaki üç restoran ve sahil güvenlik komutanlığı yandı, bu bir felaket. Allahım kimsenin başına böyle bir yıkım vermesin. Şimdi yeniden başlama zamanı küllerimizden doğma zamanı. Dostlarım iki gündür telefonlarımı açamıyorum bu sabah itibarıyla 1897 cevapsız çağrı , SMS WhatsApp ve benzeri mesaj sayısı ise 3762, ekmek teknemiz yandı kül oldu ama insanın bu kadar dostu, bu kadar seveni olursa gemi batmaz.

Siz dostlarımız ile inşallah gemimizi tekrar yüzdüreceğiz. Enkaz kaldırmaya başladık. Dostlarımızın teşvikleri ile rıhtım üstünde, yarım yamalakta olsa tekrar hizmet vermeye başladık. Toparlanmaya çalışıyoruz ayağa kalmak, yaralarımızı sarmak, yeni Gemi’ yi yapmak biraz zaman alacak ama yıkılmadık. Bu kadar dost ve arkadaş biriktirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu zorlu ve sıkıntılı süreçte, felaketi duyan aradı koştu geldi. Elini uzattı, yardım elini uzattı destek oldu, ayağa kalmamız için . Herkes bir şeyler yapmak için seferberlik etti, iyi ki varsınız.Gemi ve Kandemir ailesi olarak herkese teşekkür ediyoruz “ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.