Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'CHP'li vatandaşlardan özür diliyorum' dedi ve istifa etti!

'CHP'li vatandaşlardan özür diliyorum' dedi ve istifa etti!

Kendisine ait sosyal medya hesabından yayınladığı video ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na söylediği sözler nedeniyle tepki çeken ve partisi tarafından ihraç talebiyle disipline sevk edilen AK Parti meclis üyesi Emrullah Kavuz CHP'lilerden özür diledi ve AK Parti'den istifa etti. İhracı istenen AK Partili meclis üyesi

  • Ege Postası
  • 25.06.2017 - 02:56

EGEPOSTASI- CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik 25 kişilik bir gurubu arkasına alarak hazırladığı videolu açıklamasında tehdit içerikli sözler kullanması nedeniyle tepkileri üzerine çeken, AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz kendisine ait Facebook adresinden yayınladığı yeni bir video ile AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

CHP'li yöneticiler tarafından hakkıdan suç duyrusunda bulunduğu Kavuz, AK Parti İl Başkanlığı tarafından disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Kavuz'un yayınladığı video da şu ifadelesi kullandı;

"Ben Karabağlar AK Parti Meclis üyesi Emrullah Kavuz, kısa  bir süre önce kendime ait facebook sayfamdan yayınlamış olduğum video da rabia işaretinde ki, milli ve manevi değerlerimizle ilgili Bayrağımız, vatanımız, devletimiz ve milletimizle ilgili darbeci FETÖ'cülere karşı bir daha bir darbe girişiminde bulunurlarsa sayın Cumhurbaşkanımızın ağzında çıkacak bir kelimeyle vatanımızı milletimizi korumak için ölürüz, hak yolunda şehadete koşarız öldürürüz anlamında bir ifade kullandım.

CHP'Lİ VATANDAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Bu konuşmamı yaparken Sayın Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü ile ilgili bir kaç söylemimde oldu ve burada benim darbeye karşı ölürüz öldürürüz söylemimi, Sayın Kılıçdaroğlu'na tehdit olarak algıladır. Asla ve kesinlikle öyle birşey yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye'nin anamuhalefet partsinin genel başkanıdır, onu tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Ve ben de öyle bir tehditte bulunmadım. Buradan beni yanlış anlayan o videodaki konuşmamı yanlış algılayan bütün CHP'li vatandaşlarımızdan özür diliyorum. 

Ve Kavuz için ihraç talebi!

PARTİM ZARAR GÖRMESİN DİYE İSTİFA EDİYORUM

Videonun başında da ifade ettiğim gibi, CHP'lisiyle MHP' lisiyle, AK Partilisiyle miletime sevdalıyım. Ve bu yanlış anlaşılmadan dolayı CHP'li vatandaşlarımızdan özür diliyorum.  Ve kuruluşundan beri üyesi olduğum, sevdalısı olduğum AK Partime herhangi bir zarar gelmemesi için görmüş olduğum luzum üzerine AK Parti'den istifa ediyorum."

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.