Dolar 32,5342
%-0.02
Euro 34,9602
%0.38
Altın 2.429,440
%0.26
Bist-100 9.708,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Artist' böyle yakalandı

'Artist' böyle yakalandı

Bodrum'da 3 villadan para ve ziynet eşyası çaldıkları ileri sürülen iki şüpheliden biri, 30 kilometrelik kovalamaca sonrası durdurulan otomobilde yakalandı. Elinde bir çanta ile kovalamaca sırasında yolda araçtan indiği belirlenen diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Sosyetenin gözdesi o beldede tatil yapmaya özendi

  • Ege Postası
  • 15.06.2017 - 13:19

Bodrum'da sosyetenin gözde tatil beldelerinden olan Göltürkbükü Mahallesi'ndeki, 3 ayrı lüks villadan dün gece para ve ziynet eşyaları çalındı. Şüphelilerin bir otomobille kaçtıkları tespit edildi. Polis, jandarmayla da irtibata geçerek şüphelilerin içinde bulunduğu otomobilin bulunması için harekete geçti. Otomobili Bodrum ilçe merkezinde gören polis ekipleri, 'dur' ihtarında bulundu. Ancak, ihtara uymayan iki şüpheli kaçmaya başladı. Polis otomobilin peşine düşerken, şüphelilerin kaçtığı istikametteki tüm cadde, sokak ve kavşaklar ile ilçe giriş ve çıkışlarında önlem alındı. Özel harekat polisleri de şüphelinin yakalanması için düzenlenen kovalamacaya destek verdi. Bir saat süren kovalamacanın ardından otomobil, Bodrum'a 30 kilometre mesafedeki Pınarlıbelen Mahallesi'ndeki orman yolunda önü kesilerek durduruldu.

Otomobili kullanan, çevresinde 'Artist' takma adıyla tanınan 29 yaşındaki şüpheli R.Ö. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada, şüphelilerin girdikleri villalardan çaldıkları sanılan bir miktar para ele geçirildi. Diğer şüphelinin ise kovalamaca sırasında, elindeki bir çanta ile araçtan inip, kaçtığı belirlendi.

'GÖLTÜRKBÜKÜ'NDE TATİL YAPMA HAKKIMIZ YOK MU''

R.Ö.'nün Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, bir arkadaşı ile 4 gün önce İzmir'den gelip, Göltürkbükü'ndeki lüks bir otelde tatil yaptıklarını, paraları bitince de villara girip, hırsızlık yaptıklarını belirtip, "Göltürkbükü'nün çok ünlü olduğunu duyduk. Bizim de burada tatil yapma hakkımız yok mu'" dediği öğrenildi. Hırsızlık suçundan sabıkalı olan R.Ö.'nün emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Polis, hırsızlık yapılan villalardaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alırken, bir yandan da kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.