Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Cennete bir melek gönderdik'

'Cennete bir melek gönderdik'

Geçen pazar günü Manisa'daki bir su kuyusunda cansız bedeni bulunan ve üvey babası tarafından başına vurulup diri diri kuyuya atılarak öldürüldüğü belirlenen lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi babası Mustafa Ali Coşkun'un köyü olan Yunt Dağı bölgesindeki Köseler Mahallesi'nde toprağa verildi.  Üvey baba kurbanı Ahmet gözyaşlarıyla uğurlandı

  • Ege Postası
  • 22.02.2017 - 09:19

Menemen'de kaybolduktan yedi gün sonra Manisa'da su kuyusunda cesedi bulunan Atakent Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Ahmet Coşkun'un cenaze töreninde gözyaşı sel oldu.

Üvey baba vahşetinde kan donduran detay

Üvey babası tarafından hunharca katledildiği, başına vurulup bayıltıldıktan sonnra diri diri su kuyusuna atıldığı anlaşılan Ahmet'in cenaze törenine geçen yıl okuduğu Menemen Şehit Kemal Ortaokulu'nun öğretmen ve öğrencileri ile Foça'da bir demir haddehanesinde çalışan babası Mustafa Ali Coşkun, teyzesi Esma Koç, dede Ahmet Koç ile çok sayıda kişi katıldı. Ahmet Coşkun'un cenazesi ikindi namazının ardından Köseler Camisi'ne getirildi. Baba Mustafa Ali Coşkun oğlunun tabutu başında bekleyip uzun süre gözyaşı dökerken, teyze Esma Koç musalla taşındaki tabuta sarılarak, "Kanaryam benim, seni annen için de öpüyorum" dedi.  

Cenaze namazının ardından Ahmet Coşkun'un tabutu, eller üzerinde köy meydanında bulunan musalla taşına getirildi. Ahmet Coşkun için helallik isteyen köy imamı, "Cennete bir melek gönderdiğimize eminim" diye konuştu. Köy mezarlığına getirilen cenaze gözyaşları arasında toprağa verildi. 

ANNESİ EVLENİNCE BUNALIMA GİRMİŞ 
Ahmet Coşkun'un Şehit Kemal Ortaokulu'ndaki sınıf ve matematik öğretmenliğini yapan Sıdal İlbay Akın, geçen yılın ikinci yarısında annesi E.M.'nin, üvey babası M.M. ile evlenmesinden sonra öğrencisinin bunalıma girdiğini söyleyerek, çok çalışkan olan çocuğun daha sonra içine kapandığını dile getirdi. 

Ahmet Coşkun'un sınıf arkadaşları da en son geçen yıl öz babası Mustafa Ali Coşkun'un okula gelerek Ahmet Coşkun'u aradığını ve para verdiğini söyledi. Baba Coşkun da olayı doğrulayıp oğlunu en son bir yıl önce gördüğünü belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.