Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız'

'Çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız'

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Günaydın ve Şenol Günaydın, Genç Müsiad İzmir üyelerinin Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleştirdiği “Liderler Kahvesi” söyleşisinde deneyimlerini paylaştı.

  • Ege Postası
  • 05.02.2017 - 09:51

İZMİR - Genç Müsiad İzmir Başkanı Mustafa Temel, farklı sektörlerde hizmet veren profesyonelleri üyeleriyle buluşturup, deneyimlerini paylaşmayı ve onların ufkunu açmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Samimi bir ortamda geçen etkinlikte gençlere iş yaşamından kesitler aktaran Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Günaydın Ailesi'nin Karaburun - Çeşme arası yolcu taşımacılığıyla sektöre adım attığını ve bugün lojistik sektöründe tanınan bir marka haline geldiğini kaydetti.

 

Gençlere Günaydın Group'un bugüne dek uzanan hizmet yolculuğunu anlatan Günaydın,

“Kardeşlerimle birlikte çocuk yaşlarda taşıma firması kurma hayalimiz vardı. Özverili  çalışanlarımızın da desteğiyle bugünlere ulaştık. Sektöre çok emek verdik, yılmadan azimle çalıştık. Çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız” dedi.

 

“İşin sırrı, yaptığın şeyi sevmekten geçer” diyen Erol Günaydın, “Her işin başı sevgiden geçer. Öncelikle kendinizi seveceksiniz. Kendinize güveneceksiniz. Sonra da yaptığınız işi seveceksiniz. Çünkü yaptığınız işi sevmezseniz, bazı şeyleri angarya olarak görmeye başlarsınız. Bu durum da sizi başarısızlığa iter. Başkalarını seveceksiniz. Hiç kimseyi ayırd etmeden, duvarlar örmeden, değer vermelisiniz. Çünkü bu, sağlıklı bir iletişim için çok gereklidir.  Okuldayken okula, işteyken işe, evdeyken de eve ait olun. Bulunduğunuz yerin hakkını verin. Zihninizi dağıtmayın. Yaptığınız işe konsantre olun. İnançlı olun, hayalleriniz olsun. Korkularınızla yüzleşin ve aşmaya çalışın” ifadesini kullandı.

 

ULUSLARARASI MARKA HEDEFİ

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Günaydın da, bin 200'den fazla öz mal aracı olan ve bin 800 personel çalıştıran Günaydın Group'un, gelecekte lojistik sektöründe uluslararası markası olma hedefi bulunduğunu dile getirdi.

 

Başarının sırrının çok çalışmak, yaşadıklarından ders almak ve ortağının hakkını korumaktan geçtiğini söyleyen Günaydın, iş hacmini büyütmek için sermaye ve fikir birlikteliğinin yapılmasının önemine dikkat çekti.

 

Şenol Günaydın sözlerine şöyle devam etti: “Firmanızın güçlü ve zayıf yanlarını bilin, eksiklerinizi gidermeye çalışın. Her işletme çalışanlarıyla güçlüdür, çalışanlarınıza ve fikirlerine önem verin. Eğer bir aile şirketiyseniz işlerin sağlıklı yürüyebilmesi adına kuralları baştan koyun; bir aile anayasanız olsun. Gerektiği zaman profesyonel danışmanlık hizmeti almaktan da kaçınmayın”

 

Masa başı resimaltı (soldan sağa)

Genç Müsiad İzmir Genel Koordinatörü Bekir Akşit, Genç Müsiad İzmir Başkanı Mustafa Temel, Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Günaydın ve Şenol Günaydın, Müsiad İzmir Şube Müdürü Özcan Yetişen, Günaydın Group Satış - Pazarlama Müdürü Uğur İğdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.