Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Çünkü Erdoğan Rusya'dan şüpheleniyor'

'Çünkü Erdoğan Rusya'dan şüpheleniyor'

Rus Kommersant gazetesi Kremlin muhabiri Andrey Kolesnikov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, terör örgütü YPG'ye silah yardımı yapılmadığına yönelik açıklamasının herkes tarafından duyulmak istediğini öne sürerek, “Sayın Erdoğan’ın bu konuda derin kuşkuları var” yorumunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 16.05.2017 - 09:02

Sputnik'in haberine göre Kolesnikov, Pekin'de düzenlenen 'Kuşak ve Yol Forumu'nun ardından basın toplantısında konuşan Putin'in, ülkesinin PKK'nın Suriye yapılanması YPG'ye silah göndermediğini, bu nedenle Türkiye'nin endişelenmesi gereken bir durum olmadığını söylediğini hatırlatmıştı. Kolesnikov, "Rus özel kuvvetlerinin Suriyeli Kürtlerin mevzilerini ziyaret etmesiyle ilgili soru çok hassas idi: Geçenlerde Soçi görüşmesinde (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan bu sıcak buluşma ile çeşitli fotoğrafları Putin'e gösterdi. Putin fotonun orjinal olduğunu inkar etmedi, ki inkar etmesi de tuhaf olurdu" dedi.

'ERDOĞAN, EN AZINDAN EĞİTTİKLERİNİ DÜŞÜNÜYOR'

Rus gazeteci yorumuna şöyle devam etti: "Putin tabii ki soru ve yanıtın herkes tarafından duyulmasını istiyordu. Bu arada Sayın Erdoğan'ın kuşkusuz bu konuda derin kuşkuları var. Galiba Erdoğan şundan emin: Rus uzmanlar en azından Kürt militanları eğitiyor, muhtemelen onları hücuma geçiriyor ya da müfrezelerin arkasında duruyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.