Dolar 32,3294
%0.15
Euro 35,1788
%-0.01
Altın 2.247,010
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Genç Fikirler'den CHP'ye ziyaret

'Genç Fikirler'den CHP'ye ziyaret

Gençlik sorunlarının günden güne arttığı ve gençliğin istek ve sorunlarının duyurulması ve incelenmesi için kurulan Genç Fikirler Platformu, fikirlerine ve çalıştaylarına destek veren CHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 11.01.2017 - 12:45

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ziyarette yaptığı konuşmada " AKP'nin getirmeye çalıştığı ve geleceğimizi ipotek altına alacak, ülkeyi bölünmenin eşiğine getirecek olan başkanlık sistemine karşı çıkışımızın en büyük sebebi gençlerimizin ve ülkemizin geleceğidir" dedi.

GENÇLİK VARSA UMUT VARDIR”

Ziyarette konuşan Genç Fikirler Platformu genel koordinatörü Pınar Çırçır bu genç fikirlerin çok değerli olduğunu vurgulayarak "Gençlerimiz her alanda var ama onların sorunları,ihtiyaçları nelerdir, ne yapmak gerekir bunu öğrenmek ve çözmek için bu platformu arkadaşlarımız hayata geçirdi..Platform içinde çalışan genç arkadaşları 3 günlük kampta buluşturarak, bu çalıştay kampında kendileri tartışsın,kendilerinin öncelik gördükleri konular hakkında birlikte karar versinler değerlendirsinler istedik” dedi. Kampın sadece çalıştay amaçlı değil gençlerin bir araya gelmesini,birbirleriyle tanışmaları amaçladığını belirten Çırçır, “ Çalıştay kampında emeği geçen herkese şahsım adına çok teşekkür ederim. Umudumuz olan gençlere yol açabildiysek ne mutlu bize,umudumuz gençlerde ve bu süreçten sonra gençlerin sesi olmaya devam edecek;onları bir araya getirecek başka etkinliklerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP'nin gençlerin en çok tercih ettiği ve gençlerin fikirlerini özgürce söyleyebildikleri bir parti olduğunu ifade ederek, şunları söyledi.

GÜVEN, GENÇLERİMİZ BİZİM OLMAYAN SAVAŞLARDA..

Bizim tüm mücadelemiz, AKP'nin getirmeye çalıştığı ve geleceğimizi ipotek altına alacak, ülkeyi bölünmenin eşiğine getirecek olan başkanlık sistemine karşı çıkışımızın en büyük sebebi gençlerimizin ve ülkemizin geleceğidir. Bu yolda ülkemizin karanlığa gömülmemesi, tek adamın dikta yönetimine mahkum olmaması, gençlerimizin bizim olmayan savaşlarda cephelerde savaşta değil, ülkemiz için bilim, fikir ve proje ürettikleri üniversitelerde olmaları için direniyoruz. Atatürk cumhuriyetinin ve parlamenter sistemimizin devamı için verdiğimiz bu mücadelede siz gençlerimize de çok güveniyoruz. Karanlığı yenecek, AKP'nin çıkar oyunlarını bozacak, diktaya geçit vermeyecek olan siz gençlerimizsiniz. Sizler ne kadar iyi eğitim alırsa, farklı fikirler üretirse, Atatürk'e ve cumhuriyete ne kadar çok sahip çıkarsa kurtuluşumuzda o kadar çabuk olacaktır. Bu bağlamda kurduğunuz Genç Fikirler Platformunun her çalışmasını desteklemeye, ihtiyaç duyduğunuz her yardımı yapmamaya hazırız. İl Başkanlığımıza gerçekleştirdiğiniz ziyaretten içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.