Dolar 32,5166
%0.21
Euro 34,7470
%0.07
Altın 2.490,620
%1.15
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Golden Çetesi'nin sahibi Özbakan İzmir'de defnedildi

'Golden Çetesi'nin sahibi Özbakan İzmir'de defnedildi

Bodrum'da hayvan sever kişiliği ile tanınan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 'Golden Çetesi' lakaplı Şenol Özbakan, İzmir'de toprağa verildi. Şenol Özbakan'ın mezarına bakımını yaptığı köpeklerin tüy ve tasmalarından da konuldu. 

  • Ege Postası
  • 12.01.2017 - 18:59

İZMİR - Bodrum'da güverte reisliği yapan Şenol Özbakan, burada minibüste yaşamaya başladıktan sonra golden retriever ve rottweiller cinsi 12 köpeği de beslemeye başladı. Köpekleriyle kendisine 'Golden Çetesi' adını veren vu lakapla anılan Şenol Özbakan, akciğer rahatsızlığının yanı sıra kalp yetmezliği ve KOAH nedeniyle tedavi gördüğü Aydın'daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Şenol Özbakan'ın cenazesi, İzmir'e getirildi. İlahiyat Cami'ndeki namaz öncesinde kızı Yağmur Özbakan ile yakınları, taziyeleri kabul etti.  Şenol Özbakan'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazdan sonra Balçova Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Bu arada Şenol Özbakan'ın arkadaşı Ersin Dilek, Bodrum'da bakımını yaptığı köpeklerin kıllarından ve tasmasından yanında getirip mezarına bıraktı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.