Dolar 32,5585
%0.14
Euro 34,9022
%0.69
Altın 2.433,630
%0.03
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Göztepe, Süper Lig'de kalıcı olmalı'

'Göztepe, Süper Lig'de kalıcı olmalı'

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, stoper ve sol bek mevkileri için ciddi çalışmalarının olduğunu, yeni futbolcuların kısa sürede takıma katılacağını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 31.07.2017 - 20:38

İZMİR (AA) - Tuna, Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Avusturya kampının çok verimli geçtiğini, fiziksel olarak iyi bir seviyeye geldiklerini, takımın uyumu açısından da iyi bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Tuna, şöyle konuştu:

"Stoper ve sol bekle ilgili ciddi çalışmalarımız var, onlar da kısa sürede aramıza katılacak. Bu da takım olma yolunda fayda sağlayacak. Zorlu bir evre yaşayacağız, hepimiz farkındayız. Şu ana kadar gelinen mevcut duruma baktığımızda Göztepe'nin hedefi, futboluyla zevk verecek, mücadelesiyle, oyunuyla, coşkusuyla, taraftarı heyecanladıracak bir takım oluşturmak."

Fenerbahçe maçıyla zorlu bir periyoda başlayacaklarını vurgulayan Tuna, şu değerlendirmede bulundu:

"Şu anda Süper Lig'deyiz, sezon bittiğinde de Süper Lig'de olan bir Göztepe hedefindeyim. Göztepe, Süper Lig'de kalıcı olmalı. Özellikle ilk 8 haftadaki zorlu maratonu en iyi şekilde geçeceğimizi düşünüyorum. Eylül döneminde bitecek transfer dönemi zamanını en iyi şekilde kullanacağız."

Tuna, aralarından ayrılacak oyuncular olacağını, bu konuda bilgilendirmelerin yapılacağını aktardı..

Takımda geçen sezona oranla büyük değişimin yaşandığının hatırlatılması üzerine Tuna, "Bir üst lige çıkan takımlar değişimleri doğru yapamazsa ya da böyle tecrübeli oyuncular transfer edemezse, küme düşme ihtimali fazla oluyor. Bu durumlarda yarısı düşüyor çıkan takımların, bu bir gerçek. Biz de kalıcı olma adına böyle tercihler yapıyoruz. Bu Göztepe'nin planlamasıdır, Tamer Tuna'nın tek başına planlaması olamaz." diyerek sözlerini tamamladı.

Göztepe'de yeni sezon hazırlıkları

Sarı-kırmızılı ekibin son transferleri kaleci Beto ile Serkan Bakan da antrenmanda yer aldı

Süper Lig'de 2017-2018 sezonu ilk haftasında 12 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Avusturya kampını cuma günü tamamladıktan sonra 2 gün izin yapan Göztepeli futbolcular, yeni sezon hazırlıklarına Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde devam etti. Göztepe'nin transferlerini bugün duyurduğu kaleci Beto ile Serkan Bakan'ın da katıldığı antrenmana hafif sakatlığı bulunan Selçuk Şahin'in yanı sıra izinli olduğu bildirilen Segbefia katılmadı.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda Göztepeli futbolcular, pas çalışmasının ardından taktik idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

- Altınordu ile hazırlık maçı

Öte yandan Göztepe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2 Ağustos Çarşamba günü TFF 1. Lig temsilcisi Altınordu ile İzmir Atatürk Stadı'nda hazırlık maçı oynayacak. Kapalı tribün biletlerinin 15, açık tribün biletlerinin ise 10 liradan satılacağı müsabakada kağıt bilet de geçerli olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.