Dolar 32,5873
%0.35
Euro 34,8529
%0.35
Altın 2.495,360
%0.44
Bist-100 9.660,00
%1.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'İzmir Azizdir, Aziz kalacak'

'İzmir Azizdir, Aziz kalacak'

CHP Güzelbahçe  İlçe Başkanı Çam, yuhalanan Aziz Kocaoğlu’na sahip çıktı ve şöyle dedi:

  • Ege Postası
  • 09.09.2017 - 03:08

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Selçuk’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı İZBAN hattı , açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yuhalanmasına ve ıslıklanmasına sert tepki göstererek, “Başbakan Binali Yıldırım yerel seçimlerde İzmirlilerden yediği tokatı unutamamış olacak ki; İzmirlilerin oylarıyla yeniden koltuğuna oturan Kocaoğlu’nun yuhalanmasına adeta alkış tutmuş, avuçlarını ovuşturmuştur. Yıldırım ve yandaşlarının yaptığı davranışı ayıplıyorum” dedi.

Selçuk’ta İZBAN Hattı’nın açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yuhalanmasına CHP Güzelbahçe İlçe örgütünden tepki geldi. İlçe Başkanı Kazım Çam, “Yapılan tamamen siyasi bir nezaketsizliktir. Selçuk’ta Aziz Başkan’ı yuhalayanların İzmirli olduğuna inanmıyorum. Onların İzmirliliklerinden şüphe ediyorum. Başbakan Binali Yıldırım yerel seçimlerde İzmirlilerden yediği tokatı unutamamış olacak ki; İzmirlilerin oylarıyla yeniden koltuğuna oturan Kocaoğlu’nun yuhalanmasına adeta alkış tutmuş, avuçlarını ovuşturmuştur. Yıldırım ve yandaşlarının yaptığı davranışı ayıplıyorum. İzmir halkı ilk seçimde AKP’ye ve onun Boşbakanı olan Başbakan’a gereken tokatı tekrar vuracak ve tarihin derinliklerinde yerini almasını sağlayacaktır.İzmirliler, dürüst ve çalışkan belediye başkanı Aziz Kocaoğlu’na her zamankinden daha fazla sahip çıkacaktır. Çünkü İzmir Azizdir, Aziz kalacak.Bu ülkede bir lider vardır o da Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bir başka lider tanımıyoruz.  İzmir’in kurtuluşunun ve bu devleti kuran parti CHP’nin kuruluş yıldönümünde Başbakan ve beraberindekilerin Sayın Kocaoğlu’nu yuhalamasını kınıyorum. Benzer hareketlerin diğer belediye başkanlarımıza ve milletvekillerimize yapılmasını da kesinlikle tasvip etmiyorum” diye konuştu.

“İZMİR HALKINA HAKARETTİR”

Çam, “ İzmir Büyükşehir Belediyesinin projesi olan İZBAN’ın  Selçuk’taki  açılış töreninde bu projenin gerçekleşmesinde Büyükşehir Belediyesinin katkıları hiçe sayılarak Belediye Başkanımız Sayın Kocaoğlu’na yapılan protestoyu şiddetle kınıyoruz. Defalarca seçim kaybettiğiniz partinin İzmir'i layıkıyla temsil eden Belediye Başkanımızı toplama bir kalabalığa yuhalatamazsınız. Bu tavır cumhuriyetçi ve demokrat İzmir halkına hakarettir.Halkımız bu hakarete 2019 seçimlerinde cevabı verecektir.Aziz Başkanımız yalnız değildir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.