Dolar 32,5069
%-0.1
Euro 34,9379
%0.31
Altın 2.434,940
%0.49
Bist-100 9.800,00
%0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Mağdur olan İzmir halkıdır'

'Mağdur olan İzmir halkıdır'

İMEAK DTO İzmir Şubesi Başkanı Öztürk: "İzmir'i denizden uzaklaştıracak şeylerin yaşanmaması gerektiğine inanıyor ve grevin, her iki tarafın da istediği bir sonuçla biteceğini düşünüyorum. Çünkü mağdur olan İzmir halkıdır"

  • Ege Postası
  • 25.07.2017 - 22:30

İZMİR (AA) - İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İZDENİZ'de 10 Temmuz'da başlayan greve ilişkin, "İzmir'i denizden uzaklaştıracak şeylerin yaşanmaması gerektiğine inanıyor ve grevin, her iki tarafın da istediği bir sonuçla biteceğini düşünüyorum. Çünkü mağdur olan İzmir halkıdır." dedi.

Şubenin temmuz ayı meclis toplantısında konuşan Öztürk, İzmirliler için deniz ve vapurun yerinin ayrı olduğunu dile getirdi.

Öztürk, denizsiz bir kent düşünemediğini belirterek "İzmir'i denizden uzaklaştıracak şeylerin yaşanmaması gerektiğine inanıyor ve grevin, her iki tarafın da istediği bir sonuçla biteceğini düşünüyorum. Çünkü mağdur olan İzmir halkıdır." diye konuştu.

İzmir'in İstanbul'dan yoğun şekilde göç aldığını kaydeden Öztürk, insanların büyükşehirlerden kaçmaya başladığını ancak İzmir'de ise tam aksi bir durum olduğunu kaydetti.

Meclis toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran da son 12 yılda İzmir'deki mavi bayraklı plaj sayısının yüzde 120 oranında arttığını söyledi. Devran, "Son bir yılda Türkiye'de 10 plaja mavi bayrak verilirken bunun 4'ü İzmir'de yer aldı. Kentimizdeki mavi bayraklı plaj sayısı ise 51'i buldu." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.