Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Menfez Paşası'nın oğlu bakın kim çıktı

'Menfez Paşası'nın oğlu bakın kim çıktı

'Menfez Paşası' olarak bilinen Zekeriya Kuzu'nun oğlunun da 15 Temmuz'da görevde olduğu ortaya çıktı. İddianamede, Cumhurbaşkanı’na suikast için kaldığı otele baskın yapan ve “Menfez Paşası” olarak bilinen cuntacı Zekeriya Kuzu gibi oğlunun da 15 Temmuz’da görev aldığı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 04.04.2017 - 08:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için Marmaris’te kaldığı otele baskın yapan ve “Menfez Paşası” olarak bilinen Zekeriya Kuzu gibi oğlunun da 15 Temmuz’da görev aldığı iddianamede ortaya çıktı.

Darbe girişiminde Akıncı Üssü’nü işgal eden ve halka ateş açan cuntacıların İstanbul’dan gelen SAT komandoları olduğu Akıncı İddianamesi’nde yer aldı.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Ramazan Dinç’in hazırladığı “Akıncı Üssü” iddianamesinde dikkat çeken detaylara yer verildi.

İddianamede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için Marmaris’te kaldığı otele baskın yapan ve “Menfez Paşası” olarak bilinen cuntacı Zekeriya Kuzu gibi oğlunun da 15 Temmuz’da görev aldığı belirtildi.

Kuzu’nun İncirlik Üssü’nde görevli oğlu Muhammet Emrah Kuzu’nun darbe girişimi gecesi üs komutanı cuntacı Tuğgeneral Bekir Ercan Van’ın korumalığını ve şoförlüğünü yaptığı belirtildi.

Filo binasında silahlı olarak ve namlusuna mermi sürülmüş vaziyette nöbet tuttuğu belirtilen oğul Kuzu’nun üs komutanının telefon ve evrak işleriyle bire bir ilgilendiği ifade edildi. Habertürk

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.