Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Müzeye bir kupa daha kazandıracağız!'

'Müzeye bir kupa daha kazandıracağız!'

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta play off finalinde pazar günü Antalya'da Kocaelispor'la karşılaşacak Altay'da Teknik Direktör Cüneyt Biçer, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, “Bu kulübün müzesine bir kupa daha kazandıracağımıza inanıyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2017 - 14:43

Daha önce görev yaptığı FC Bakü ile Azerbaycan Kupası kaldıran ve Azeri ekibine ligde ikinci yapan Biçer, “Göreve geldiğimizde takımı bir üst lige çıkaracağımızı söylemiştik. Artık önümüzde son bir adım kaldı. Ancak daha her şey bitmedi. Finalde Altay'ı, 2'nci Lig'e çıkaracak oyunu oynayıp bu ligi bitireceğiz" diye konuştu.

Altay için İzmir kenetlendi

Altay ve Kocaelispor'un uzun yıllar Süper Lig'de mücadele eden çok önemli camialar olduğunu sözlerine ekleyen Cüneyt Biçer şöyle devam etti:

"Karşımızda iyi bir takım var. İki kulüp de üst ligleri hak ediyor. Keşke birimiz direkt, diğeri play off'tan çıksaydık. Final mücadelesi için 4 günümüz var. Antalya'ya cumartesi günü gideceğiz. Rakibimizi en iyi şekilde analiz edeceğiz. İzmir'in yakaladığı birlik ve dayanışma ruhu ile son maçı kazanıp hak ettiğimiz kupaya kavuşmak istiyoruz. Buraya kadar geldik, kazanan takım biz olacağız. Çok uğraştık, bu kulüp yukarıda olmayı hak ediyor."

Cüneyt Biçer, Altay'ın Antalya'da daha önce 1999-2000 sezonunda Süper Lig'in son haftasında Antalyaspor'a 3-1 yenilerek küme düşmesi, bir sezon sonra da TFF 1'inci Lig'de play off yarı finalinde aynı kentte Sakaryaspor'a 2-1 mağlup olarak elenmesine ilişkin düşüncelerinin sorulması üzerine, “Ben anı yaşıyorum, düne bakmıyorum. Bu kulübün burada olması dünle yaşaması yüzünden. Sürekli 'Biz bu lige layık değiliz' diye diye 3'üncü kadar düştük. Ama biz bu talihi değiştireceğimizi hep söyledik. Bu sinerji ile nerede oynanırsa oynansın çıkacağız ve finali kazanacağız" yorumu yaptı. 

Çorum Belediyesporu eledikleri yarı final serisinde ilk maçın ardından İzmir'deki ikinci randevuda ilk 11'de 5 değişiklik yapan Teknik Direktör Biçer, “Finale nasıl bir kadroyla çıkarız, şu anda ben de bilmiyorum. Göreve geldiğimizden bu yana kadrodan gidenlerle birlikte 30 farklı futbolcuya şans vermişiz. Ekibimizle çalışacağız. Kadroyla ilgili pozitif anlamda elimizde çok seçenek var" şeklinde konuştu. Bu arada Altay 1914 Taraftarlar Derneği, 100 otobüs kaldırmak için harekete geçerek belediyelere destek çağrısı yaptı. Dernek gidiş-dönüş otobüs ücretini 10 TL olarak açıkladı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.