Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Samsung Galaxy Ekran Kırıldı' şikayeti için GSM iletişim

'Samsung Galaxy Ekran Kırıldı' şikayeti için GSM iletişim

Teknolojide dünya devleri arasında yer alan Samsung Galaxy servis akıllı cep telefonları ile de oldukça beğeni kazandı.

  • Ege Postası
  • 08.06.2017 - 09:33

Kullanıcılarından tam not alan Galaxy serilerine her daim yenisini ekleyerek teknolojinin adını yazan marka her ne kadar birçok özelliği akıllı cep telefonlara uygulasa da ekran hassasiyeti sebebi ile kırılmayan ya da çizilmeyen bir yapıya sahip ekrana sahip değildir. Samsung Galaxy ekran kırıldı, şikâyeti ile ilgili olarak sıkıntı yaşayan kullanıcıların yapabilecekleri tek şey ekran değişimidir.

Ekranın kırılması ile birlikte dokunmatik ekran hassasiyeti de zarar görür ve telefonunuzun çok beğendiğiniz özelliklerini kullanamaz hale gelirsiniz. Ekran değişim işleminde ise konusunda uzman olan teknisyen ve orijinal yedek parça kullanımına yer veren firmalardan faydalanmak gerekir. GSM İletişim ekran değişimi ile ilgili olarak Türkiye’de rekoru elinde tutup güvenli ve kaliteli hizmeti sizlere sunuyor. Garanti kapsamında ekran değişimini sunan firma herhangi bir sebepten dolayı onay vermemeniz durumunda ise para iadesi yapıyor.

Ekran Değişimi ve Garanti

Samsung Galaxy ekran kırıldı şikâyetinizde hangi model olursa olsun akıllı cep telefonu ekranınız orijinal parça kullanılarak tamir edilir. Orijinal ve seri numarası olan yedek parçalar ise konusunda uzman olan teknik servis tarafından özveri ile yerleştirilir. Özel teknik servis odalarında gerçekleştirilen ekran değişim hizmeti yaklaşık yarım saat olup ürünün test edilmesinin ardından onayınızın alınması için size sunulur. Cihazınızdan memnun kaldığınız da ekran koruyucu film ve altı ay garanti kartı ile birlikte ürünü teslim alabilirsiniz.

Ekran Değişimi Güvenli mi'

Samsung Galaxy serisine ait olan herhangi bir akıllı cep telefonunuzda oluşan ekran kırılma ya da çizilmeler sonrasında ekranın değişimi gereklidir. GSM İletişim tarafından uzman teknik servis ekip ile gerçekleştirilen işlem sonrasında ise cep telefonunuzda bulunan bilgiler zarar görmez. Aynı zamanda cep telefon ekranınızın dokunmatik hızı, hassasiyeti ya da ekran parlaklığında da bir değişim olmazken ilk satın aldığınız günkü canlılığı ile size sunulur. Onay vermeniz durumunda ekran koruyucu film takılarak teslim edilen cep telefonu için aynı zamanda kargo ile gönderimde yapılıyor. Kargo teslimatında ise üç iş günü içinde ürün teslimatı yapılır. Ekran değişimi ile ilgili olarak detaylı bilgilere ulaşmak ve fiyat aralığını öğrenmek için https://www.gsmiletisim.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Canlı müşteri destek hattı ile de aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarını almanız mümkün.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.