Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Sinsi Aile' disipline taşınıyor

'Sinsi Aile' disipline taşınıyor

Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun askerdeki oğlu Kerem'i ziyaretinde çektirdiği aile fotoğrafının altına “İçinden pazarlıklı sinsi bir aile” yorumu yapan Kadın Kolları İl eski Başkanı Gülşen Koşanoğlu’nu, kesin ihraç istemiyle disipline yollayacaklarını açıkladı. Öte yandan CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Koşanoğlu’nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ailesiyle ilgili sarf ettiği sözleri kınadı.  İlçe Başkanı Yıldız: Utanç verici

  • Ege Postası
  • 09.10.2017 - 14:01

YAĞMUR UYGUR /EGEPOSTASI - CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın eşi ve Parti Eğitmeni Tülay Bayır'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem'i Sivas'ta kışlada ziyaret ettiği fotoğrafı “Al işte senin gibi, senden, benden bir aile...” alıntısıyla sosyal medya hesabından paylaşması ardından partide daha önce il kadın kolları başkanlığı yapan Gülşen Koşanoğlu'nun fotoğrafın altına “Bana hiç öyle gelmiyor. İçinden pazarlıklı sinsi bir aile” sözlerini yazması disiplin kuruluna taşınıyor. Karabağlar'da Muammer Akar Mahallesi üyesi olan Koşanoğlu'nu İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız yönetiminin yarın yapılacak ilçe Yönetim Kurulu toplantısında kesin ihraç talebiyle disipline sevk edeceği öğrenildi.

Bu paylaşımın ardından etekteki taşlar döküldü

UTANÇ VERİCİ

Konuyla ilgili Egepostası’na konuşan İlçe Başkanı Yıldız “En başta geçmişte partimizde üst düzey görev yapmış bütün partililerimiz bizim için değerlidir. Ne olursa olsun önce insanız. İnsani değerlere önem verip partimizin dünyaya bakış açısına göre de hareket etmek zorundayız. Her şeyden önce yazılan yazı insanlık suçudur. İnsanları ötekileştirici ayrıştırıcı bir harekettir. Hele hele aile yapısı meydanda olan bir insan ve ailesi için yazılması utanç vericidir. Gerekeni de yapacağız. Disiplin süreci işletilecektir” ifadelerini kullandı.

İL İNCELEMELİ

Koşanoğlu’nun geçmişte İl Başkanlığı sürecinde söylediği iddia edilen “Partinin başında Kürt ve Alevi bir başkan görmek istemiyorum” söylemleriyle ilgili de konunun il başkanlığınca incelenmesi gerektiği ifade edildi.

BALCI KOŞANOĞLU'NU KINADI

CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Kadın Kolları eski İl Başkanı Gülşen Koşanoğlu’nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ailesiyle ilgili sarf ettiği sözleri kınadı. 

Balcı Egepostası’na yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu tavrı doğru bulmadığımı söylemek istiyorum. Çok yanlış bir söylem. Kim için söylenirse söylensin bunu tasvip etmek mümkün değil. Çok çirkin. İnsanları ayrıştırmamak gerektiğini düşünüyorum. Gülşen Başkana’da yakıştıramadım. Bu söylem doğru değil. Özellikle Bizim genel Başkanımız kadar temiz, pırıl pırıl düzgün, ahlaklı, her yönüyle örnek bir lider olan Genel başkanımıza söylenecek bir laf olmadığını düşünüyorum. İlçe disipline göndererek üzerine düşeni yapıyor. Disiplin Kurulu’da gereken işlemi yapacaktır diye düşünüyorum. Karşılığı neyse o yapılacaktır. Parti Liderimiz olması dışında kimseye söylenecek bir laf değil bu. Hiçbir önderin oğlu askere gitmediği halde Bizim Genel Başkanımızın oğlunun askere gitmesi ve Genel Başkanımızın ailesinin onu ziyaret etmesi kadar güzel bir şey olamaz. Böyle özel bir resmin altına bu sözlerin yazılmasını kınıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.