Dolar 32,5906
%0.36
Euro 34,7542
%0.06
Altın 2.497,810
%0.54
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Sinsi'ye ilk dilekçe Konak'tan

'Sinsi'ye ilk dilekçe Konak'tan

CHP Buca Kongre Delegesi Turgut Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun askerdeki oğlu Kerem'i ziyaretinde çektirdiği aile fotoğrafının altına “İçinden pazarlıklı sinsi bir aile” yorumu yapan Kadın Kolları İl eski Başkanı Gülşen Koşanoğlu’nu Konak İlçe Başkanlığı’na dilekçe ile şikayet etti. Koşanoğlu’nun sözlerini kabul ettiği ancak Genel Başkanın Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nu  hedef aldığını söylediği öğrenildi. Kongre delegesi, ilçe yönetimine şikayet etti

  • Ege Postası
  • 09.10.2017 - 16:59

YAĞMUR UYGUR /EGEPOSTASI -  CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın eşi ve Parti Eğitmeni Tülay Bayır'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem'i Sivas'ta kışlada ziyaret ettiği fotoğrafı “Al işte senin gibi, senden, benden bir aile...” alıntısıyla sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından, partide daha önce il kadın kolları başkanlığı yapan Gülşen Koşanoğlu'nun fotoğrafın altına “Bana hiç öyle gelmiyor. İçinden pazarlıklı sinsi bir aile” sözlerini yazmasına tepkiler sürüyor. 'Sinsi aile' ifadesi nedeniyle Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu, olayı disipline taşımaya hazırlanırken, Konak İlçe Başkanlığı'na gelen bir dilekçe ile ilk resmi başvuru gerçekleşmiş oldu. 

KARABAĞLAR'A GÖNDERİLDİ

Daha önce Konak’a bağlı olduğu ancak Bütünşehir Yasasıyla Karabağlar ilçesine bağlanan Muammer Akar Mahallesi üyesi olan Koşanoğlu'nu Konak İlçe Başkanlığı'na dilekçeyle şikayet eden CHP Buca Kongre Delegesi Turgut Yalçın  dilekçesinde “CHP Konak Parti Üyesi ve zamanında CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapmış olan Gülşen Koşanoğlu  sosyal medya hesabı üzerinden  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesinin asker yemini töreni esnasında çekilmiş oldukları fotoğrafına yorum yapmıştır. Yapmış olduğu yorumla Genel Başkanımızı gerek parti  içinde gerekse kamuoyu üzerinde küçük düşürerek itibarını zedelemek istemiştir” ifadelerini kullandı. Yalçın dilekçesine söz konusu sayfa çıktılarını da ekleyerek Konak İlçe Başkanlığına teslim etti.  Konak İlçe Başkanlığı'nın dilekçeyi Karabağlar İlçe Başkanlığı'na ileteceği öğrenildi.

BAŞKANI DEĞİL KARDEŞİNİ KAST ETMİŞ

Öte yandan Kadın Kolları İl Eski Başkanı Koşanoğlu’nun sarf ettiği cümleleri kabul ettiği ve arkasında durduğu, ancak sözlerini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu değil, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nu kast ederek yazdığını söylediği ileri sürüldü.

'Sinsi Aile' disipline taşınıyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.