Dolar 32,5657
%0.16
Euro 34,8926
%0.66
Altın 2.436,820
%0.16
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Sizin ilçenin ayarı kaçmış'

'Sizin ilçenin ayarı kaçmış'

SHP'nin son İl Başkanı Hilmi Değirmenci, CHP Güzelbahçe'de yapılan delege seçimlerinde İlçe Başkanı'nın delege listesine destekleyn mesajlar atmasını sosyal medyada eleştirince  CHP ilçe Başkanı Kazım Çam mesajın altına "Karşı taraf içinde ilçe yöneticisi mesaj attı" açıklaması yaptı. Değirmenci bunun üzerine " Sizin ilçenin iyice ayarı kaçmış" yorumunda bulundu. Eski il başkanından Güzelbahçe mesajları

  • Ege Postası
  • 14.09.2017 - 14:43

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Güzelbahçe ilçe örgütünde son dönemde yaşanan tartışmalar sosyal medya yorumlarında farklı boyut kazandı. Sosyaldemokrat Halkçı Parti (SHP)'nin son İzmir İl Başkanlığı görevi yapan Hilmi Değirmenci, delege seçimlerinde ilçe başkanlarının müdahalesinin doğru olmadığını belirten bir mesaj yazdı.

Değirmenci mesajında "Eski bir il başkanı olarak bana göre tarafsız bir gözle baktığımda gördüğüm şudur; Güzelbahçe'de ilçe başkanı ve yönetimi açıkça üyelere mesaj çekerek beyaz listenin desteklenmesi yönünde taraf olmuşlar, üyeler üzerinde baskı oluşturmuşlar, görevlileri de kendileri atadığından şaibeli bir ortam yaratmışlardır. Bu nedenle delege seçimlerine gölge düşmüştür. Tarafsızlık ìlkesinin ve yönetici sorumluluğunun yitirilmesi nedeniyle İl Başkanlığınca, sonuç değişmeyecek olsa bile; delege seçimleri iptal edilmeli ve il başkanlığının denetiminde yenilenmelidir. Sevgili İlçe Başkanım Kazım Çam; adalet isteyenler adaleti herkese uygulamalı ve dağıtmalıdırlar. Sevgì ve saygılarımla.. Not; basına yansıdığı için düşüncemi buradan paylaştım" sözlerini kullandı.

"SORUMSUZLUK HERKESİ ALMIŞ"

Değirmenci'nin mesajı altına çok sayıda yorum geldi. Yorumlar arasında taraflılıkla itham edilen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da yer aldı. Çam iddialara "Sayın başkanım kırmızı liste mesajı atan ilçe başkanı yardımcısı arkadaşımdan neden söz edilmiyor. Bilgi eksikliği var. Kazım Çam partimizi sosyal medyada tartışmaya açmamak için cevap vermeyecek. Parti terbiyem müsaade etmez. Saygılarımla abi" yanıtı verdi.  Çam'ın mesajı altında ise Değirmenci'nin "Sn Başkan Kazım Çam. Demek sizin ilçenin ayarı iyice kaçmış. Sorumsuzluk herkesi içine almış. Çok üzüldüm. Sizi ararım" yanıtı verdiği görüldü.

Mahalle delege seçimlerinde delegelere mesaj atarak beyaz liste destek isteyen Çam'a daha önce de partililerden tepki gelmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.