Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Taş plak sesli kadın'dan konser

'Taş plak sesli kadın'dan konser

​Konak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ‘taş plak sesli kadın’ olarak bilinen ünlü müzisyen ve besteci Sema Moritz’i İzmirlilerle buluşturdu.

  • Ege Postası
  • 08.03.2017 - 09:58

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi’nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konserine ilgi yoğundu. Sesiyle büyüleyen Moritz, birbirinden güzel eserlerini seslendirerek dinleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Konserde Moritz’e eşlik eden orkestra da en az sanatçı kadar başarılı bir performans göstererek beğeni topladı. Konseri Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.

SANATSEVERLERDEN MORİTZ’E TAM NOT

Nazım Hikmet şarkılarının yanı sıra Tunçel Kurtiz'le beraber Şeyh Bedreddin Destanı’nı seslendiren Sema Moritz kadife gibi sesi ile sanatseverlere muhteşem bir gece yaşattı. Konseri izleyenler arasında yer alan sanatçı Mehtap Meral’i de sahneye davet eden Moritz, genç sanatçıyla düet de yaptı. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede söylenen şarkılara eşlik eden dinleyiciler konser sonunda Sema Moritz’i alkış yağmuruna tuttu. Konser sonunda Başkan Sema Pekdaş da sahneye çıkarak, yakın dostu Moritz’e ve kendisine eşlik eden orkestrasına teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.