Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Üstüme yürüdü' iddiasında karşı atak: Dilekçi ifade verecek!

'Üstüme yürüdü' iddiasında karşı atak: Dilekçi ifade verecek!

CHP PM eski Üyesi Berrin Gürçay Dilekçi delege seçimleri sürecinde Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile ilçe binasında yaşadığını iddia ettiği tartışmayı dilekçe ile il yönetimine taşımasının ardından Konak İlçe Başkanı Şakir Başak harekete geçti ve İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında Dilekçi’nin disipline gönderilmesi için başvuruda bulundu.  Dilekçi’nin gösterdiği şahitlere ek olarak odada bulunan başka isimleri de şahit gösterdiği belirtilen Başak’ın kesin ihraç talep ettiği öğrenildi. Ancak toplantıda ilçe yöneticilerinin konuyu görüştüğü ve Dilekçi’yi öncelikle ifade vermeye çağırma kararı aldıkları öğrenildi. 'Üstüme yürüdü' iddiasında karşı atak

  • Ege Postası
  • 10.10.2017 - 18:18

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP PM eski Üyesi Berrin Gürçay Dilekçi Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'ın kendisine sözel şiddet uyguladığını belirterek CHP Genel Merkezi'ne yaptığı şikayeti İl Başkanlığına da göndermişti. Dilekçesine ek olarak odada bulunan partilileri de tanık olarak göstermişti.

DİLEKÇİ İFADEYE ÇAĞRILDI

Bu gelişmelerin ardından Konak İlçe Başkanı Şakir Başak karşı atağa geçti. Dilekçi’nin iddialarının doğru olmadığını ve birçok şahit olduğunu belirten Başak’ın, İlçe Yönetim Kurulu gündemine Dilekçi’nin disipline sevk edilmesi talebini aldırdığı öğrenildi. Başak, talebinde o an odada bulunan kişilerin telefon numaralarını da yazdığı bir dilekçe ile disipline sevk edilmesini istedi. İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, İlçe yöneticilerinin konuyu görüştüğü ve Dilekçi’yi ilçe binasına ifade vermek üzere çağırma kararı aldığı öğrenildi. Konak İlçe örgütünde partililerin kulislerde Dilekçi’yi haksız buldukları ve Dilekçi’nin basın toplantıları da dahil hiçbir parti çalışmasına katılmadığı, delege listelerinde ise partiye emek veren kişilerin bulunması kararını destekledikleri iddia edildi. 

Dilekçi disiplin istedi Eski PM üyesi ile İlçe Başkanı'nın 'liste' kavgası

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.