Dolar 32,5627
%0.15
Euro 34,8834
%0.63
Altın 2.431,130
%-0.07
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Vatan size, aileniz bize emanet'

'Vatan size, aileniz bize emanet'

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Karşıyaka Şubesi'nin başlattığı, “Vatan Size, Aileniz Bize Emanet" kampanyasına, Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi üyeleri de, mektup yazarak, giysi ve yiyeceklerden oluşan moral paketleri hazırlayarak destek verdi. 

  • Ege Postası
  • 09.02.2017 - 11:07

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi yöneticileri ve üyelerin duygularını dile getirdiği mektuplar ile giysi ve yiyeceklerin oluşturduğu moral paketlerini, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Karşıyaka Şubesi yöneticilerine teslim etti. Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi Başkanı Mesude Öney, terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden askerler için dernek adına kaleme aldığı mektupta, "Merhaba kahraman asker, beni tanımıyorsunuz ama ben sizi çok iyi tanıyorum. Ne mutlu ki bizlere vatanımızı sizler gibi mert, yiğit, kahraman kişilere emanet etmişiz. Yaptığınız tüm özveriler için sizlere minnettarız. Canınız pahasına topraklarımızdan terör örgütünün kökünü kazımak için verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Çanakkale Savaşı'ndan nasıl ki göğsümüzü gererek çıktıysak, bu bölücü terör örgütüne karşı düzenlediğimiz savaşta da alnımızın akıyla, göğsümüzü gererek çıkacağız. Yürekten yanınızdayız, dualarımız sizlerle yiğit Mehmetçikler. Sizlere ihtiyacımız var. Siz doğanın çetin şartlarına karşı koyup vatan savunmasında görevinizi en iyi şekilde yapan kahraman Türk askerlerisiniz. Kendinize çok iyi bakın" diye yazdı.

Öney, “Bu mektupların yanı sıra üyelerimiz, kendi elleriyle yaptıkları kurabiye, kimisi çikolata, kimisi de giysi getirip destek verdi. Mediha Keskin adlı anne de oturduğu site adına, Mehmetçikler kış şartlarında üşümesin diye termal çorap, atkı ve bere ile sevgi paketlerini ileterek bu anlamlı kampanyaya destek oldu" dedi.

“GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN"
Moral paketlerini teslim alan Türkiye Emekli Subaylar Derneği Karşıyaka Şubesi Sekreteri Ümit Özcan ve Dernek Saymanı Mücahit Erakyol, “Amacımız cephede görev yapan askerlerimizin moralini yükseltmek. Bu sevgi paketlerini küçük kargo kolilerine koyarak mektuplarla birlikte askerlere ulaştırıyoruz. Kampanyamız İzmir'den cepheye giden askerlerimiz içindi. Fakat diğer sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle asker ailelerini de kapsadı. Mehmetçiklerimizin gözü arkada kalmasın diye ailelerinin de her türlü problemlerini çözmeye çalışıyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.