Dolar 32,5126
%0.2
Euro 34,8002
%0.23
Altın 2.477,270
%0.61
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Vicdan itirazına' iptal geldi

'Vicdan itirazına' iptal geldi

CHP Bayraklı İlçe Yönetimi önceki gün yapılan delege seçimleriyle ilgili gelen itirazları değerlendirdi. Onur Mahallesi'nde yapılan delege seçimlerini iptal eden İlçe Yönetimi 4 partiliyi tedbirli olarak disipline sevk etti.Ayrıca Emek Mahallesi'nden yapılan itirazı ise reddetti.  Yönetim 4 kişiyi disipline yolladı

  • Ege Postası
  • 18.09.2017 - 21:27

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI - CHP  Bayraklı İlçe Yönetimi Onur ve Emek Mahallesine  yapılan delege seçimlerinde gelen itirazları değerlendirerek karar bağladı. Onur Mahallesi'nde kimliksiz bir partiliye oy kullandırılması ve bu oyun seçim sonucunu etkilemesi nedeniyle Sandık Başkanı Metin Uyma'nın vicdani itirazını kabul ederek değerlendirdi. Onur mahallesinde yapılan delege seçimlerinde bir partilinin kimliksiz oy kullanmasının ardından gelen itirazı görüşen ilçe yönetim kurulu seçimi iptal etti.Karar İl yönetimine sevk edildi. 

DÖRT İSİM DİSİPLİNE GÖNDERİLDİ

Yine Onur Mahallesi'nde Delege seçimleri esnasında sandık başında 'Yıkılan Cemevine ait Düğün Salonu' konusunda belediye başkanını propaganda yaparak partililere kötüledikleri iddiasıyla haklarında disiplin işlemi başlatılan partililer Binali Bingöl, Mehmet Açık, İmam Günaydın ve Özcan Deryol'un tedbirli olarak Disiplin Kuruluna sevk dilmesine karar verildi.

Onur Mahallesi'nde vicdan itirazı

Öte yandan Emek mahallesinde yapılan delege seçimleriyle ilgili itirazları da görüşen İlçe Yönetimi itirazları reddetti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.