Dolar 32,5904
%0.24
Euro 34,8034
%0.4
Altın 2.421,060
%-0.48
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2'nci ve 3'üncü Lig'de perde açılıyor

2'nci ve 3'üncü Lig'de perde açılıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcilerimizden Karşıyaka ve Menemen Belediyespor ikinci yarının ilk sınavlarına çıkıyor. 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yer alan bir diğer temsilcimiz Altay ise deplasmanda ilk sınavına çıkacak.

  • Ege Postası
  • 13.01.2017 - 11:20

Karşıyaka perdeyi Bugsaşspor'la açıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk yarısını 29 puanla dördüncü sırada tamamlayan Karşıyaka, ikinci yarının ilk sınavında yarın 13'üncü basamakta yer alan Bugsaşspor'u konuk edecek. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçın bilet fiyatları 15 TL olarak açıklandı. Devre arasında Zeki, Emircan ve İbrahim'le yolları ayıran yeşil kırmızılılarda Tayfun ve Arif, ilk yarıdan sarkan cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.  

Karşıyaka'da devre arasında istifa eden Soner Tolungüç'ün yerine takımın başına geçen Teknik direktör Turgut Uçar, 6 yıl sonra yeşil kırmızılı ekibin başında yeniden sahaya çıkacak. İlk maçların önemine vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Karşıyaka hedefsiz olamaz. Önce sezon sonuna kadar play off potasında yer almak, ardından zirveyle aradaki farkı eritmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle iç sahada kazanan taraf olacağız" dedi.

Menemen Belediyespor, İnegöl deplasmanında

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Menemen Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında yarın deplasmanda İnegölspor karşılaşıcak. İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Yavuz Çetin yönetecek. Sarı lacivertlilerin ara transferde Kırklarelispor'dan renklerine bağladığı forvet Serkan ve Gençlerbirliği'nden aldığı stoper Hikmet bu maçta ilk kez forma giyecek. 

Sakatlıkları süren kaleci Bayram, defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu ve sağ bek Mazlum ise takımdaki yerini alamayacak. Sıralamada 34 puanla 3'üncü basamakta yer alan İzmir ekibinin teknik direktörü Suat Kaya, İnegölspor'u yenerek yollarına devam edeceklerini söyledi. Kaya, "Zor bir maça çıkacağız. Takımıma güvenim tam. Yeni transferlerimizle daha da güçlendik. istediğimizi alacağız" diye konuştu. 

Altay, Erzincan deplasmanında

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta ilk yarının son 4 maçını kazanarak devreyi 30 puanla 3'üncü sırada bitiren Altay, ikinci yarının ilk haftasında yarın deplasmanda 25 puanlı Anagold 24Erzincanspor'la karşılaşacak. 

Erzincan 13 Şubat Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak müsabakayı Burak Pakkan yönetecek. Siyah-beyazlılarda hafif sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayan ve Antalya kampından İzmir'e dönen forvet Hüsamettin ile sağ kanat Furkan forma giyemeyecek. İyileşen Ferdi ise Erzincan'a götürüldü.Sezon başında Altay'ı çalıştıran Serdar Sabuncu, bu kez Anagold Erzincanspor'un teknik direktörü olarak sahaya çıkacak. 

Altay'da yeni transferler kaleci Serkan Demirol, sağ bek Mustafa, stoper Murat Türkkan, orta saha oyuncusu Muhammed Emel ve forvet Abülkadir, şans verilmesi halinde ilk kez siyah beyazlı formayı giyecek. Teknik direktör Cüneyt Biçer, "Devre arasını iyi değerlendirdik. Maça hazırız. Tek korkumuz kötü hava şartları ve buzlu zemin. Kazanmak için oynayacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.