Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
20. güne Karşıyaka damgası!

20. güne Karşıyaka damgası!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'adalet yürüyüşü'nün 20. gününde Karşıyaka adeta çıkarma yaptı. Belediye Başkanı Akpınar ve ilçe örgütü, belediyenin bando takımıyla birlikte yürüyüşte yer alıyor. Akpınar yürüyüş öncesi, Kılıçdaroğlu'na "İzmir'in dağlarından çiçek getirdik" diyerek çiçek verdi. CHP Lideri'nin adalet yürüyüşü sürüyor

  • Ege Postası
  • 04.07.2017 - 10:24

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı "Adalet Yürüyüşü'nde 20. gün...

Yürüyüşün 20. günü Kocaeli'den İstanbul'a doğru sürecek. 

CHP İzmir İl Örgütü'nün yürüyüşe desteği sürüyor.

İl başkanlığının hazırladığı program çerçevesinde Karşıyaka ve Aliağa ilçe örgütleri Kocaeli'ye gitti. 

Karşıyaka kafilesinde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı ve Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Nurşen Balcı, İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin, ilçe yönetimi, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları, meclis üyeleri, eski ilçe başkanları ve partililer yer aldı.

Karşıyaka'dan gelen grup üzerlerinde 'adalet' yazılı tişörtlerle yürürken, Karşıyaka Belediyesi Bando Takımı da yürüyüşte yer alıyor. Bandonun çaldığı İzmir Marşı, binlerce yürüyüşçüye motivasyon sağladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar yürüyüş öncesi, Kılıçdaroğlu'na sürpriz yaptı. Akpınar, İzmir'in dağlarından topladıkları papatyaları "İzmir'in dağlarından çiçek getirdik" diyerek Genel Başkana takdim etti.

Yürüyüşe katılan Aliağa kafilesinde ise İlçe Başkanı Özcan Durmaz'a ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Aliağa İlçe Başkanı Durmaz ve Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım adaletin simgesi olan minyatür bir teraziyle poz verdi. 

Yürüyüş yağmur altında başladı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.