Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2017 okul çantası trendleri

2017 okul çantası trendleri

Ebeveynler çocuklarına okul çantası alırken birçok noktayı dikkate alır

  • Ege Postası
  • 06.08.2017 - 09:33

Ebeveynler çocuklarına okul çantası alırken birçok noktayı dikkate alır: yeterli cep sayısı, sağlamlık, kalite, omuz ve sırt desteği gibi. Çocuklar ise çantanın tarzına ve görünüşüne önem verir. Kaliteyle eğlenceyi birleştiren lisanslı ve popüler çantaları sizler için derledik.

Frozen Elsa ve Anna Çantalar

Frozen film olarak gösterime gireli 4 yıl olmuş olabilir, ancak bir klasik olma yolunda tüm hızıyla ilerliyor. Okula başlayan kız çocukları için ister sırt çantası, ister çekçekli, çeşit çeşit okul çantası bulabilirsiniz.

Resimdeki çantada Karlar Ülkesi prensesleri Elsa ve Anna’nın resmi vardır. Kar tanesi şeklinde fermuar tutacakları ve ışıltılı parıltılarıyla bu şık çanta, okula giden prensesleriniz için harika bir seçim olacaktır.

Örümcek Adam Çantalar

Bu yaz yeni çıkan filmiyle Örümcek Adam tekrar trend oldu. Örümcek Adam hayranı oğlunuza bir sürpriz yapıp yeni film temalı bir çanta alabilirsiniz. 

Resimdeki Örümcek Adam çantasının üzerinde kabartmalı olarak “Homecoming” yani “Eve dönüş” yazmaktadır. Nasıl ki Örümcek Adam tekrar sinemalara döndüyse, çocuklarınız da sonbaharda bu çantayla okula muhteşem bir dönüş yapacaklardır.

Çocuğunuz okula ilk defa başlıyorsa bütün parçaları ayrı ayrı almak yerine hepsini tek seferde birbiriyle uyumlu şekilde satın almayı tercih edebilirsiniz.

Resimdeki okul setinde okul çantası, beslenme çantası, kalem kutusu ve matara yer almaktadır. Okul çantasının ön yüzünde kabartmalı Örümcek Adam deseni bulunmaktadır. İki bölmesi vardır ve ikisi de oldukça geniştir. Beslenme çantası tek bölmelidir. Kalem kutusunun iki bölmesi, çocuğunuzun kırtasiye malzemelerini düzenli tutmasını sağlar. Matara paslanmaz çelikten yapılmıştır ve çocuğunuz tarafından uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanılabilir.

Arabalar (Cars) Çantalar

Arabalar da tıpkı Örümcek Adam gibi gösterime yeni giren filmiyle trend oldu. Şimşek McQueen desenli çantalarla çocuğunuz okula birazcık geç de kalsa, derse Şimşek McQueen gibi hızlıca yetişebilir. Resimdeki Arabalar desenli okul seti için ayrıca kırtasiye seti almanıza gerek yoktur, hepsi birbiriyle uyumludur.

En trend çanta ve okul setleri için www.karakterdukkani.com ’a uğramayı unutmayın!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.