Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan futbol turnuvası başladı

23 Nisan futbol turnuvası başladı

Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü’nce düzenlenen ilkokullar arası ‘23 Nisan Futbol Turnuvası’na katılan kızlı, erkekli 720 minik sporcu, galibiyet için ter döküyor.

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 10:51

Açtığı spor okullarıyla binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunan Konak Belediyesi, düzenlediği organizasyonlarla da sporda dostluğu ve rekabeti artırıyor. Spor Müdürlüğü’nce yürütülen etkinlikler kapsamında son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına yönelik İlkokullar Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Konak sınırları içinde eğitim veren ilkokullardan toplam 720 öğrencinin katıldığı turnuvanın açılış maçları Konak Belediyesi Toros Spor Merkezi’nde oynandı.

720 MİNİK FUTBOLCU TER DÖKÜYOR

28 kız ve 30 erkek futbol takımının yarıştığı turnuvanın ilk maçında Seyfi Gülmezoğlu İlkokulu ile Turgut Reis İlkokulu kız futbol takımları karşı karşıya geldi. Konak Belediyesi’nin armağanı formalarla sahaya çıkan minik futbolcular oynadıkları futbolla alkış aldı. Çekişmeli mücadelenin yanı sıra sportmenliğin ön planda olduğu maçta Turgut Reis rakibini 1-0’lık skorla yenmeyi başardı. Grubun diğer maçında ise Vasıf Çınar İlkokulu ile Mustafa Kemal İlkokulu kız futbol takımları karşı karşıya geldi. Zevkli geçen maç sonunda rakibini 3-1’lik skorla geçen Mustafa Kemal İlkokulu, maçtan galip ayrılan taraf oldu. Erkekler kategorisinde ise turnuvanın açılış maçında Seyfi Gülmezoğlu İlkokulu rakibi Turgut Reis İlkokulu’nu 3-1’lik skorla geçti. Diğer maçta ise Mustafa Kemal İlkokulu 6-1’lik skorla Vasıf Çınar İlkokulu’nu yenmeyi başardı.

FİNAL MAÇI NİSAN’DA

Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan turnuvada maçlar haftaiçi her gün 10.00-14.00 saatleri arasında Konak Belediyesi’nin Toros ve Güneşli Spor merkezlerindeki sahalarda oynanıyor. Guruplarını birinci sırada bitiren takımlar bir üst tur olan çeyrek finale çıkacak. Çeyrek final sonrası çapraz eşleşme yöntemi ile finale kalan takımlar, dörtlü finalde mücadele verecek. Turnuvanın final maçı Nisan ayının başında oynanacak. Kazanan takıma şampiyonluk kupasının yanı sıra tüm katılımcılara madalyaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek törende verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.