Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
3 kişiyi öldürdükten sonra evi ateşe verdiler

3 kişiyi öldürdükten sonra evi ateşe verdiler

Bayraklı'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, tartıştıkları Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra evi ateşe vererek kaçtı.Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, eşkalini belirlediği şüpheli 26 yaşındaki M.A.'yı gözaltına aldı. 3 kişiyi öldürdükten sonra evi ateşe verdiler

  • Ege Postası
  • 11.06.2017 - 09:19

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Şevket İnce Mahallesi 2162/3 Sokak'ta bulunan tek katlı evde meydana geldi. Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan, Cengiz ailesinin evinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine saldırganlar pompalı tüfekle Özkan Cengiz, Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan'a ateş etti. Evi de ateşe veren saldırganlar kaçtı. Aalevleri gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürdü. Evde yapılan incelemede Özkan Cengiz, Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan'ın kanlar içindeki cesedi bulundu. Polis, kaçan saldırganların kimliğini belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da olay yerine gelerek bilgi aldı. Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

3 KİŞİYİ İNFAZ EDEN 1 KİŞİ GÖZALTINDA

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde gece 31 yaşındaki Özkan Cengiz, babası 60 yaşındaki Mehmet Cengiz ve arkadaşı Kadir Aslan'ın av tüfeğiyle öldürülmesi ve evin ateşe verilmesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Soruşturmada elde edilen bilgilere göre olay şöyle gelişti:

Uyuşturucu suçundan 8 yıl hapis yatan ve bir süre önce cezaevinden çıkan Özkan Cengiz dün gece arkadaşı Kadir Aslan ile birlikte demircilik yapan ve yalnız yaşayan babası Mehmet Cengiz'in evine gitti. Cengiz ve arkadaşının salonda sohbet ettiği sırada eve giren bir kişi av tüfeğiyle ateş ederek Özkan Cengiz ve Kadir Aslan'ı öldürdü. Silah seslerini duyarak uyanan baba Mehmet Cengiz'i öldüren saldırgan delilleri yok etmek için evi ateşe vererek kaçtı.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri sokağa çıktıklarında tek katlı evden dumanların yükseldiğini gördü. Durumun bildirilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, eve girildiğinde cesetlerle karşılaşıldı.

Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, eşkalini belirlediği şüpheli 26 yaşındaki M.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelinin sorgusu devam ediyor.

MAHALLE SAKİNLERİ TEDİRGİN

Oğlu ve onun arkadaşıyla birlikte öldürülen Mehmet Cengiz'in yeğeni Cumhur Cengiz, "Eşinden boşandıktan sonra tek katlı evde yaşıyordu. Ben yan binada oturuyorum. Silah seslerini duyup sokağa çıktık. Evden dumanlar çıkıyordu. İtfaiyeye haber verdik. Yangını söndürdüler. Polisler içeriye girdiğinde akrabalarımızın cesediyle karşılaşmış. Kimin yaptığını bilmiyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Harun Zeybek de "Mahallemizde 3 kişinin infaz edilmesi bizleri tedirgin etti" derken, Selim Özgüneş ise "Sonuçta mahallemizin insanıydı. Üç kişi öldürülmüş tedirginiz" diye konuştu.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.