Dolar 32,2214
%0.06
Euro 35,0226
%0.04
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
8'inci kattan ölüme atladı

8'inci kattan ölüme atladı

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir binanın 8'inci katından atlayan 19 yaşındaki Büşra Deniz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan ailesinden ayrı yaşadığı için bunalıma girdiği öne sürüldü. Talihsiz kızın daha önce de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. 18 yaşındaki Büşra'nın feci sonu

  • Ege Postası
  • 31.01.2017 - 08:43

Olay, dün akşam Zübeyde Hanım Mahallesi 7448 Sokak'ta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Büşra Deniz, bir binanın 8'inci katından atlayarak intihar etti. Bunu gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Deniz'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Büşra Deniz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Psikolojiki sorunları olduğu öne sürülen talihsiz kızın cenazesi morga kaldırılırken, olayı duyan yakınları sinir krizleri geçirdi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.  

AİLESİNDEN AYRI KALDIĞI İÇİN BUNALIMA GİRMİŞ

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir binanın 8'inci katından atlayarak yaşamına son veren 19 yaşındaki Büşra Deniz'in Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olduğu, eğitimi nedeniyle orada ailesinden ayrı yaşadığı için bunalıma girdiği öne sürüldü. Talihsiz kızın daha önce de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.