Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
97’lik 'hayır'

97’lik 'hayır'

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, referandum çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor. Karabağ, son olarak Bayraklı’da oturan 97 yaşındaki Gülizar Cesur’u evinde ziyaret etti. 'Çocuklarımın, torunlarımın geleceği için...'

  • Ege Postası
  • 06.04.2017 - 10:40

Bayraklı'da yaşayan ve tam bir Atatürk hayranı olan 97 yaşındaki Gülizar Cesur, “Oğlum sağ olsun beni oy kullanmaya götürüyor. Yine götürecek. Çocuklarımın, torunlarımın geleceği için ‘hayır’ diyeceğim” dedi.  

Bayraklı’nın farklı noktalarında esnaf ziyareti gerçekleştirip, kahvehaneleri gezen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ev ziyaretlerinde de “hayır”ın gerekçelerini vatandaşlara tek tek anlatıyor. Başkan Karabağ, son ev ziyaretini Bayraklı Sevgi Yolu’nda oturan Gülizar Cesur’un evine yaptı. İzmir’deki en yaşlı “hayırcı” olan Cesur, Atatürk’ü çok sevdiğini söyledi. Cesur, “Allah ömür verirse referandumda sandık başına gideceğim. Sağ olsun oğlum bana yardımcı oluyor. Çocuklarımın, torunlarımın geleceği için ‘hayır’ diyeceğim. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. Ama söyledikleri sistemde tarafsız olmayacak” dedi.

SANDIĞA GİTME ÇAĞRISI

Başkan Karabağ da referandumun önemine değinerek, “Gülizar annemiz, evlatlarının geleceği için ‘hayır’ diyeceğini söyledi. Bizler de başından bunu söylüyoruz. Bir kişide yetkilerin toplanması olmaz. İzmirli hemşehrilerimi 16 Nisan’da sandık başına gitmeye davet ediyorum. Geleceğimizi etkileyecek bir kararın aşamasındayız. Herkesin neyi oylayacağımızın farkına varıp oyunu öyle kullanmasını rica ediyoruz” dedi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.