Dolar 32,5727
%0.18
Euro 35,1164
%0.41
Altın 2.463,910
%1.16
Bist-100 10.554,00
%1.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de Yıldırım heyecanı

AK Parti İzmir'de Yıldırım heyecanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın seçim sloganı belli oldu. Bugün saat 12:00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 'Efsane geri dönüyor' sloganıyla karşılanacak olan Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından organize edilen aday tanıtım toplantısına ve bayramlaşma programına katılacak. Yıldırım sonra ilçe turuna çıkacak. Ve Yıldırım geliyor

  • Ege Postası
  • 26.09.2015 - 09:57
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir'de 1 Kasım erken seçimleri için yaşanan hareketlilik bayramın 3. gününde de devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafindan yapılan toplantılar sonrasında bayramlaşma programı ve aday tanıtım toplantısının aynı gün yapılma kararı alındı. Hem aday tanıtım toplantısına katılmak hem de partililerle bayramlaşmak için İzmir'e gelecek olan Binali Yıldırım, Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanacak.

ADAY OLDUKTAN SONRA İLK KEZ GELİYOR
Yıldırım, aday olduktan sonra ilk kez bugün kente gelecek. Yıldırım için hazırlanan afişlerde 'ilk günkü aşkla İzmir'e gönül verdi durmadı, yılmadı' ifadeleriyle geleceği gün ve saat duyuruldu. Partililer Yıldırım'ı saat 12:00'da Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılayacak. Yıldırım ise Adnan Menderes Havalimanı VIP çıkışında düzenlenecek mitingte partililere seslenecek.Daha sonra aday tanıtım toplantısı yapılacak, bayramlaşmanın ardından Yıldırım ilçe turuna çıkacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.