Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de ders zili çaldı: Teşkilata akademik eğitim!

AK Parti İzmir'de ders zili çaldı: Teşkilata akademik eğitim!

AK Parti İzmir’de ilk ders zili çaldı.İl Başkanı Bülent Delican, parti içi akademik eğitimin startını verdi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof.Dr.Mehmet Çelik, il yönetim kurulu toplantısına katılarak il yöneticilerine Osmanlı tarihi ile yakın tarihe yönelik ders verdi. Delican, “Parti içi eğitimlerimiz başladı.Bu süreçte tüm teşkilatlarımızı eğitime tabi tutacağız.Startı yönetim kurulundan tarih dersi ile verdik. Bizler tarihimizi çok iyi bilmeliyiz ki ayaklarımız yere sağlam bassın ve geleceğe ona göre ışık tutalım” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.09.2014 - 08:48
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Göreve atandığı günden bu yana parti içinde yaptığı  çalışmalar ve kent siyasetine getirdiği ılımlı hava ile dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, parti içi önemli bir uygulamayı hayata geçirdi. Delican, teşkilata yönelik akademik eğitimin startını il yönetiminden verdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof.Dr.Mehmet Çelik, il yönetim kurulu toplantısına katılarak il yöneticilerine  Osmanlı tarihi ile yakın tarihe yönelik ders verdi.


SİYASİLERİN GEÇMİŞİ ÇOK İYİ BİLMESİ GEREK

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, “ Parti içi eğitimlerimiz başladı.Bu süreçte tüm teşkilatlarımızı eğitime tabi tutacağız.İlk önce il yönetim kuruluyla başladık. Bizler tarihimizi çok iyi bilmeliyiz ki ayaklarımız yere sağlam bassın ve geleceğe ona göre ışık tutalım. Siyasilerin aldığı kararlar geleceği şekillendiriyor.Bunun için siyasilerin geçmişi çok iyi bilmesi gerekiyor.Bu yüzden eğitimlerimize tarihle başladık.Hem yakın tarihimizi hem de Osmanlı tarihini  işleyeceğiz. Kongreler tamamlanınca tüm teşkilata da bu dersler verilecek. Geçmişte atalarımızın dünyaya getirdiği adaleti geleceğe taşımamız gerek. Bunun için akademik bir dille teşkilata anlatılması gerek.Bir çok konuda teşkilata ders verilecek” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.