Dolar 32,3619
%-0.37
Euro 34,6793
%-0.36
Altın 2.389,200
%-1.38
Bist-100 10.160,00
%1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den istifalarla ilgili önemli açıklama

AK Parti'den istifalarla ilgili önemli açıklama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sonrası AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'deki istifalara ilişkin Ünal, "Bu istifalar, AK Parti'nin yenilenme ve bayrak değişimi sürecinin bir parçasıdır. Son iki yıl içerisinde 200'e yakın AK Parti ilçe başkanı, yine 20'ye yakın il başkanı değiştirilmiştir" ifadesini kullandı.

  • Ege Postası
  • 24.08.2017 - 18:03

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanmıştı. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen toplantı, saat 16.00'da başlamıştı. AK Parti MKYK sonrası AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, toplantıya ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu.

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları:

Kongre sürecimde devam ediyor. İlçe kongrelerimiz devam ediyor. İstifa eden il başkanlarımız oldu.  

Bu arkadaşlarımız onurlu bir şekilde görevlerini yapmışlardır. Bu kararı kendileri almışlardır. Bu arkadaşlarımız zor bir süreçte, illlerin il başkanlığı yapmış, başarı ile bu süreci tamamlamışlardır. Bu istifalar, normal, 15 yıl içerisinde AK Parti'nin yenilenme ve bayrak değişimi sürecinin bir parçasıdır. Son 2 yıl içerisinde 200'e yakın AK Parti il başkanlığı değiştirilmiştir. Bu bir nöbet değişimi, bayrak yarışıdır. Buradan başka anlamlar çıkarılması da doğru değildir.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.