Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Çiftçioğlu ile gençler arasında dikkat çeken diyalog: Hani bizimkiler nerede?

AK Partili Çiftçioğlu ile gençler arasında dikkat çeken diyalog: Hani bizimkiler nerede?

Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çiftçioğlu ile gençler arasında geçen diyalogta genç bir kadın arkadaşıyla yarım saat önce konuştuklarını belirterek “Adam dedim sokaklarda koşuşturuyor. 'Bizimkiler nerede?' dedim ya. 'Hani Cemil Tugay nerede?' dedim. 'Hani bizim Karşıyaka Belediye Başkan adayı nerede?' dedim. Karşıyaka adayını hiç görmedim . Neredeler dedim? Yarım saat önce konuştuk. “ sözleri dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 27.03.2024 - 09:46
  • Güncelleme: 27.03.2024 - 09:59

EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim mesaisine tüm hızıyla devam ediyor.

Çiftçioğlu, sosyal medya hesabından “Karşıyakalılar çalışkanlığımızı görüyor, takdir ediyor. Biz de sizleri dinlemekten ve projelerimizi paylaşmaktan çok mutluyuz. 1 Nisan’dan sonra da sizleri daha çokdinleyeceğiz ve çok çalışacağız” notuyla dikkat çeken bir video paylaştı.

"BİZİMKİLER NEREDE?"

Çiftçioğlu ile gençler arasında geçen diyalogta genç bir kadın arkadaşıyla yarım saat önce konuştuklarını belirterek “Adam dedim sokaklarda koşuşturuyor. 'Bizimkiler nerede?' dedim ya. 'Hani Cemil Tugay nerede?' dedim. 'Hani bizim Karşıyaka Belediye Başkan adayı nerede?' dedim. Karşıyaka adayını hiç görmedim . Neredeler dedim? Yarım saat önce konuştuk.“ sözleri dikkat çekti.

"BİZ DE İSTİYORUZ KORKUYORUZ"

Öte yandan bir diğer genç kadının ise “Sizi sosyal medyadan takip ediyoruz. Takdir ediyoruz. Biz de istiyoruz biraz korkuyoruz” yanıtına Çiftçioğlu, Bu endişeyi ben nasıl kırabilirim? diye düşünüyorum.O yüzden bir defa denemeniz lazım.” açıklamasıyla yanıt verdi. 

İşte o konuşmanın tamamı:

Çiftçioğu: Takip ediyor musunuz?

Gençler: İnstagam’dan takip ediyoruz.

Çiftçioğlu: Projeleri incelendiniz mi?

Gençler: Onları da inceliyoruz.

Çiftçioğlu: Çok sevindim bak.

Gençler:  Bizler yıllardır soldan gelmiş aileleriz. Ama hiçbir şey yapmadıklarının da çok iyi farkındayız. Biz böyle körüne körüne bağlı seçmenler değiliz. Kimde hata varsa onu söyleye de bilen insanlarız.  Yıllardır burada hiçbir şey görmüyoruz.  Onu da biliyoruz. Ne büyükşehirde ne de Karşıyaka’da.  Bu kadar cepte görülmeyi hakeden bir memleket de değiliz. Yolunuz açık olsun. Biz sizi çok takdir ediyoruz. Çabanızı da görüyoruz. Yarım saat önce sizi konuşuyorduk.

Bir diğer genç kadın: Adam dedim sokaklarda koşuşturuyor. 'Bizimkiler nerede?' dedim ya. 'Hani Cemil Tugay nerede?' dedim. 'Hani bizim Karşıya Belediye Başkan adayı nerede?' dedim. Karşıyaka adayını hiç görmedim. 'Neredeler dedim?' Yarım saat önce konuştuk.

Çiftçioğlu: Ansızın karşınıza çıkabilirim böyle.

Gençler: Çabanızı görüyoruz. Sizi sosyal medyadan takip ediyoruz. Takdir ediyoruz. Biz de istiyoruz biraz korkuyoruz.

Çiftçioğlu: Bazen şunu düşünüyorum. Bu endişeyi ben nasıl kırabilirim?

Gençler: Yaşayarak olabilir.

Çiftçioğlu: O yüzden bir defa denemeniz lazım.  Bir defa

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.