Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kırkpınar'dan Bayraklı turu: 1 Kasım değerlendirmesi

AK Partili Kırkpınar'dan Bayraklı turu: 1 Kasım değerlendirmesi

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar, Bayraklılı kadınlarla kahvaltıda bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. AK Partili Kırkpınar'dan Bayraklı turu

  • Ege Postası
  • 16.10.2015 - 14:07
İZMİR - Seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar, Bayraklıda kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Toplantıya il kadın kolları başkanı Gözde Keskin, Bayraklı ilçe başkanı Yakup Gülcan, Bayraklı ilçe SKM başkanı Ali Aslan ve yaklaşık 70 kadın kolları mensubu katıldı. Programa katılan kadınlara gül dağıtarak başlayan Kırkpınar, Siyasette kadının önemine vurgu yaparak, Kadınlarımızın AK Parti ile çok sayıda yasal ve sosyal hak elde ettiğini hatırlattı.
 
“TEK MESAJ VERİCİ MİLLETTİR”
AK Parti’yi “milletin ta kendisidir” diye tanımlayan Kırkpınar, “AK Parti milletin iradesi dışında hiçbir güce boyun eğmez. O yüzden 13 yıldır en büyük mücadelemiz milletin iradesi üzerine vesayet koymaya ve yönlendirmeye çalışanlarla oldu. Bütün bu odakları tasfiye ettik.  Artık eskiden olduğu gibi medya patronları seçilmişler üzerinde vesayet koyamıyor. Artık eskisi gibi patronlar kulübü bir avuç seçkinci elit seçilmişlere had bildiremiyor.  Artık eskisi gibi kudretli generaller seçilmişlere canlı yayında parmak sallayarak ayar veremiyor. Artık tek mesaj verici millet. Ondan gelen mesaj başımız üstüne” dedi.


 
“DİĞERLERİ DOĞRU OKUYAMADI”
Millet 7 Haziran’da da tüm siyasi partilere mesajını verdiğinin altını çizen Kırkpınar, “Bizde kendi payımıza düşeni aldık, bir iç muhasebeden geçtik ve ilk günkü aşkla haydi Bismillah dedik. Aday listelerimizden seçim beyannamemize hep bu sorgulamanın izleri vardır, ama diğerleri ne yazık ki seçmeni her zaman ki gibi doğru okuyamadılar” dedi.
 Teşkilatla çeşitli toplantı ve etkinliklerde buluşan Kırkpınar konuşmalarıyla teşkilat mensuplarını seçim çalışmaları boyunca motive etmeye devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.