Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Yıldırım'dan dostluk mesajları: 'El ele vermeliyiz'

AK Partili Yıldırım'dan dostluk mesajları: 'El ele vermeliyiz'

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım İzmirlilerin katılımı ile gerçekleşen Güzelbahçe Balıkçı Barınağı açılışının ardından Buca SKM’yi ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla hasbıhal etti. AK Partili Yıldırım'dan dostluk mesajları:

  • Ege Postası
  • 18.10.2015 - 10:19
İZMİR - Teşkilat toplantısının ardından davet üzerine gittiği bir ev ziyaretinde farklı görüş ve partiden insanlarla sohbet eden Yıldırım, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaptı. “Bu seçimlerde ideolojik kaygıları bir kenara bırakıp güçlü bir Türkiye için el ele vermeliyiz” diyen Yıldırım sorunlarla baş etmenin ön şartının güçlü bir iktidar ve istikrarlı bir yönetim olduğuna dikkat çekti. Ev ziyaretine katılanlar arasında HDP’ ye oy verdiğini söyleyenlerin de olması dikkat çekerken bölge halkını temsil ettiği düşünüler HDP’nin herkesi yanılttığını ifade eden Yıldırım “Silahlar olmadan barışa şans verelim dediler. Biz de sizler gibi inandık. Görüldü ki irade onlarda değilmiş.” dedi.



MARİFETLERİNİ SERGİLEDİ
Buca’da yaptığı seçim çalışmasına İnönü caddesinde esnafları ziyaret ederek devam eden Binali Yıldırım gördüğü ilgiden memnun kaldı. Ziyaretleri sırasında esnafların sorunlarını ve gündeme ilişkin görüşlerini de soran Yıldırım ikramları geri çevirmedi. Yıldırım, bugüne kadar farklı işlerle meşgul olduğunu hatırlatarak marangozhanede testerenin başına geçti. Yorgancı ile meslek üzerine konuşan Yıldırım, baklavacının ikram ettiği baklavaları vatandaşlarla paylaştı. Berberde usturayı eline alan Yıldırım orada da müşterilere marifetlerini gösterdi.
Ziyaretleri sırasında çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yıldırım çocukları hepsiyle tek tek ilgilendi.  Minikleri oyuncaklarla sevindirirken vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Kampanyalarında teknolojinin imkânlarını sonuna kadar kullanan Binali Yıldırım’ın görselleri web sitesinden paylaşılıyor ve vatandaşlara kendisiyle çekilmiş fotoğraflara ulaşma imkânı sunuluyor.  www.binaliyildirim.com.tr adresinde açılan galeride ayrıca vatandaşlarda Binali Yıldırım ile kendi çektikleri fotoğrafları yükleyebiliyorlar.



“BİRİZ BERABERİZ, DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Akşam saatlerinde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla bir akşam yemeği organize eden Bucalılar Binali Yıldırım’ı coşkuyla karşıladılar. Buca Cennet Vadisi’nde düzenlenen yemeğe teşkilat üyelerinin yanı sıra Güneydoğu ve Doğu Anadolu’dan çok sayıda vatandaş katıldı. Buca Güçbirliği Platformu’nun düzenlediği gecede Binali Yıldırım “Bu ilke için vatan için canlarını gözünü kırpmadan veren aziz şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyoruz.” diye başladığı konuşmasını terörün oynadığı oyunu açıklayarak sürdürdü. “Hainler bilsin ki biz doğusuyla batısıyla biriz, beraberiz.” diyen Yıldırım sözlerine şöyle devam etti ; ”Bu millet ne badirelerden geçti. içte dışta her türlü düşmana karşı göğsünü siper eden bu millet bunu da atlatacak. Kardeşlerimize atılan her kurşun bizi daha güçlü hale getiriyor. Ülkemizin neresinden olursak olalım etle tırnak gibiyiz. Bize kimse ayrılık tohumları ekemez. Birlikte çok daha güçlüyüz. Bu sesler Türkiye’nin her köşesinde dalga dalga duyulacak ve birliğimizi bozmak isteyenlerin tepesine balyoz gibi inecek. Bu ülkeyi terörle, korkutmakla, öldürmekle asla bölemeyeceklerini gördüler. Ülkeyi bölmekten artık bahsetmiyorlar. Onlara yeni bir görev verildi. Suriyeye yaptıklarını yapmayı planlıyorlar. Dışarıdan yıkmak mümkün değil Onun için içerden yıkmanın hesabını yapıyorlar. Terör ile bombalar ile canlarımızı alıyorlar.”

SEVGİ SELİ YAŞANDI
 Konuşmasında İzmir’lilere bir söz veren Yıldırım İzmir’i İstanbul ile yarışır konuma getireceklerini söyledi. Binali Yıldırım gecenin sonunda sevgi gösterileri ile uğurlandı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.