Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay ve Kaya Ankara’da

Akay ve Kaya Ankara’da

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün ve yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından boşalan AK Parti Gaziemir ilçe teşkilatında yeniden yapılanmaya gidiliyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile Teşkilat Başkanı Atilla Kaya bugün Ankara’ya giderek il yönetim kurulu üyesi Hüseyin Uzun, belediye başkan aday adaylarından Serdar Buca ve mevcut meclis üyelerinden Yasin Mazlum’un ismini genel merkeze verdi. Yeni ilçe başkanı birkaç saat içerisinde belli olacak.

  • Ege Postası
  • 26.02.2014 - 14:15
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün ve 20 yönetim kurulu üyesi, geçtiğimiz günlerde istifa etmişlerdi. Telingün, “İl Başkanlığı adaylık noktasında teşkilatlara rağmen taraf oldu. Kerem Baykalmış’ın adaylığı açıklandıktan sonra sular durulur diye düşündük. Ama burada belli bir ekip benim aleyhimde, ‘cemaatçi’, ‘parti aleyhinde konuşuyor’ gibi iddiaları ortaya atmaya başladı. En son SKM başkanı atamasında ilçe başkanını yok saydılar. Ben bunu twitter’dan öğrendim. Meclis üyesi listesi hazırlamışlar. Önü koyup,  ‘liste bu ister kabul et istersen etme’ dediler. ‘Sen cemaatçisin’ diye ayrıştırdılar. Cadı avına çıktılar. 6 aydır bir sıkıntı vardı. Ama bazı şeyleri içimize attık. Hakkımda hep uydurdular. Gelinen noktada ne emeğe ne de genel başkanımızı bu ilçede temsil eden birine saygıları oldu. Kağıt üzerinde oturup onurumdan yiyeceğime orada olmam” demişti.

İSTİFA ETMEYENLERİN İSTİFASI ALINDI

AK Parti Teşkilat Başkanı Atilla Kaya Telingün’ün yönetiminden istifa etmeyenlerin istifasını “yeniden yapılandırma olacak” gerekçesiyle aldı. Böylece yönetim düşmüş oldu. İl başkanlığı yaptığı çalışma sonucunda AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Hüseyin Uzun, AK Parti Gaziemir Belediye Başkan aday adaylarından Serdar Buca, Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Mazlum’un ismi önplana çıktı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Kaya bugün Ankara’ya giderek bu isimleri genel merkeze sundu. Yeni ilçe başkanını birkaç saat içerisinde belli olacağı bildirildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.