Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan CHP Lideri'ne kitap

Akpınar'dan CHP Lideri'ne kitap

Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, Ankara'ya giderek ‘'otobiyografi'’ niteliği taşıyan kitabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hediye etti. Akpınar, Kılıçdaroğlu'yla arasında geçen sohbeti Ege Postası aracılığıyla aktardı. Kılıçdaroğlu Akpınar'a neler söyledi'

  • Ege Postası
  • 27.04.2017 - 09:28

EGE POSTASI - Belediye başkanı koltuğundayken kitap yazan isimler arasına Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da katıldı. 

Akpınar'ın,  çocukluk ve gençlik yıllarını, siyasi hayatını ve belediye başkanlığı dönemini bizzat kaleme aldığı Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk isimli kitap kısa sürede ilgi gördü.

Doğan Kitap tarafından basılan ve ‘'otobiyografi'’ niteliği taşıyan kitabının geçtiğimiz günlerde ilk imza etkinliğini geride bırakan Akpınar soluğu Ankara'da aldı. 

Akpınar, kitabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da hediye etti. 

YAPTIKLARIMI YAPACAKLARIMI ANLATTIM

Akpınar, Ankara'da gerçekleşen buluşmayı Ege Postası'na şöyle aktardı;

"Genel Başkanımıza kitabımı armağan etmek amacıyla Ankara'ya gittim.  3 yıldan bu yana partimi belediye başkanı olarak en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Genel Başkanımızla bugüne kadar çeşitli görüşmelerimiz olmuştu. Bu görüşmemiz de kaleme aldığım kitabı armağan etmek nasip oldu.  Hem 3 yılımı anlattım hem de önümüzdeki süreçte yapacaklarıma dair Genel Başkanımıza düşüncelerimi aktardım. Özgün bir kitap olduğunu söyledi. Değerli buldu. 'Tarihe iz bırakmışın' dedi. Tebrik etti. 'Başlangıç kitabı olarak görüyorum' dedi. Siyasette çok yaşayacaklarım olacağını bu nedenle  bol bol not almamı tavsiye etti. Referandumla ilgili de görüştük. Karşıyaka'nın farkını gösterdiğini ifade etti.  Karşıyakalılara ve parti örgütümüze teşekkür etti. Örgüt belediye uyumunun başarısı olduğunu söyledi. 'Sizlerin yüksek oranda oy alması Anadolu'daki insanlara da moral veriyor' mesajını verdi. Genel Başkanımız yeni bir sürece girdiğimizi, birbirimize sımsıkı sarılmamız gerektiğini ifade etti, 'Dik durmalıyız. Pes etmeyeceğiz' mesajı verdi. "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.