Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan modern pazar yeri sözü!

Akpınar'dan modern pazar yeri sözü!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı ve Zübeyde Hanım mahallelerinde pazar ziyaretleri yaptı. Vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşan Akpınar, pazar yerlerini yeniden gözden geçirme ve modernize etme sözü verdi.

  • Ege Postası
  • 02.03.2014 - 10:12
İZMİR - Yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız veren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı ve Zübeyde Hanım mahallelerinde pazar ziyaretleri yaptı. Vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşan Akpınar, pazar yerlerini yeniden gözden geçirme ve modernize etme sözü verdi. Akpınar "Tüm pazar yerlerine sihirli bir dokunuş gerçekleştireceğiz, eksikleri gidereceğiz" dedi. CHP adayı Akpınar, MHP seçim bürosundan gelen çay davetini de kırmayarak nezaket ziyaretinde bulundu. 

HER PROJEYİ HALKA SORACAĞIZ
Alışveriş yapan Karşıyakalılardan destek isteyen Akpınar, pazar esnafının sorunlarını dinledi, çözüm sözü verdi. Tezgah sahiplerinin, pazaryerlerinin üstlerinin kapatılması ve su kanalı ızgaralarının yenilenmesi yönündeki isteklerini not eden Akpınar, başkan seçilmesi halinde, tüm pazaryerlerini modernize edeceklerini söyledi. Akpınar "İlçe genelindeki pazarlarımızı elden geçireceğiz ve eksikleri gidereceğiz. Vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yapabilmesi için tüm pazaryerlerimizi modernize edeceğiz. Gider kanalı, tuvalet, kantin gibi temel ihtiyaçları da sonlandıracağız. Tüm pazar yerlerine sihirli bir dokunuş gerçekleştireceğiz" dedi. CHP Karşıyaka adayı Akpınar, yapılacak her türlü proje için mahalle halkının fikrine başvuracaklarını, anketlerle, mahalle meclisleriyle hangi projeyi yapacaklarına karar vereceklerini de söyledi.

MHP OFİSİNE SÜRPRİZ ZİYARET
Yalı Mahallesi'ndeki pazaryeri ziyaretinin ardından, MHP seçim bürosundan gelen 'çay' teklifini geri çevirmeyen Akpınar, nezaket ziyaretinde bulundu. MHP ilçe yöneticileri ile bir süre sohbet eden Akpınar, "Türkiye, demokratik, emeğin sömürülmediği bir yönetim arzuluyor. Para dolu valizlerin elden ele dolaşmadığı bir ülkede yaşamak istiyoruz. Seçim sürecinde dostluk ve nezaket içinde mücadele edeceğiz. Bu seçimler, alnı ak insanların ülkeyi aydınlattığı, gereksiz ampullerin ise söndürüldüğü bir seçim olacak" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.