Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa Caz Günleri'ne keyifli gece

Aliağa Caz Günleri'ne keyifli gece

İZMİR'in Aliağa ilçesi'nde bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Caz Günleri'ne, Şenay Lambaoğlu damga vurdu. Özel bir dinleyici kitlesine sahip olan Şenay Lambaoğlu, izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

  • Ege Postası
  • 08.08.2015 - 14:01
Aliağa Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Caz Günleri'nin 3'üncü gecesinde sahne alan Şenay Lambaoğlu, hayranlarına müzik ziyafeti çekti. Belediye Açıkhava Tiyatrosu'nda, caz müziğine gönül verenlerin yoğun ilgisi ile başlayan ve yaklaşık 2 saat süren konserde Lambaoğlu, "İçimde Aşk Var" ve "Zarf Tümleci" adlı albümlerinden şarkılar seslendirdi. Sahne performansı ile izleyicileri kendisine hayran bırakan Şenay Lambaoğlu, konserin bazı bölümlerinde repertuvarının dışına çıkarak İlhan Şeşen'e ait bazı şarkıları da söyledi.



Piyanoda Baki Duyarlar, trompette Şenova Ülker, kontrbasta Andreas Metzler ve davulda Ekin Cengizkan ile birlikte sahne alan Lambaoğlu, konserin sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, gecenin sonunda Lambaoğlu'nu kutlayıp, "Böylesine değerli etkinliklere, değerli sanatçılar yakışır. Şenay Lambaoğlu gibi kıymetli bir sanatçıyı ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk" diyerek, çiçek verip, Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.