Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay ceza sınırında

Altay ceza sınırında

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve takibini sürdüren Altay, taraftarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahüratlar nedeniyle seyircisiz oynama cezasının sınırına geldi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2017 - 11:42

Siyah beyazlılar, son olarak 1-1 sona eren Kocaelispor maçında aynı eylemin bu sezon 4'üncü kez gerçekleşmesi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. İç sahadaki son 3 müsabakada Çorum Belediyespor, Kozan Belediyespor ve Beylerbeyi'ni konuk edecek İzmir ekibi, bir kez daha aynı nedenle PFDK'ya sevk edilmesi halinde seyircisiz oynama cezası alacak.

Atatürk Stadı'nda 10 bin seyircisinin önünde çıktığı Kocaelispor randevusunda tribün gücünü arkasına alan Altay'da yöneticiler taraftarlardan dikkatli olmalarını isteyerek, şampiyonluk yolunda 12'nci adamın desteğinin çok önemli olduğunu vurguladılar. 

Siyah beyazlılar, daha önce İzmir'deki Kartalspor, Kızılcabölükspor ve Gölcükspor maçlarında gerçekleşen kötü tezahürat nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Altay, bu sezon taraftarların neden olduğu saha olayları ve küfürlü tezahürat nedeniyle 8 bin 500 TL, diğer nedenlerden 2 bin 900 TL ceza aldı. 

Altay'a Kocaelispor'dan teşekkür mesajı

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta geçen hafta İzmir'de oynanan Altay-Kocaelispor maçının ardından konuk takım yöneticileri, İzmir temsilcisine teşekkür mesajı gönderdi. 

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz'un imzasıyla gönderilen teşekkür mesajında şu ifadeler yer aldı:

"19 Mart Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynadığımız müsabakası öncesi, esnası ve sonrasında; yönetimimize, takımımıza ve tarftarlarımıza göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve acımızı paylaşmanız nedeniyle dostumuz Büyük Altay yönetimine, taraftarına ve sahada camiaya yakışır şekilde centilmence mücadele eden takımınıza teşekkür eder başarılar dileriz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.