Dolar 32,4064
%0.08
Euro 34,6050
%0.05
Altın 2.380,480
%0.01
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu deplasmanda kayıp

Altınordu deplasmanda kayıp

TFF 1'nci Lig'de Samsunspor deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönen Altınordu, 4'üncü dış saha maçında da galibiyet alamadı.

  • Ege Postası
  • 24.10.2016 - 15:42

Göztepe derbisini 3-2 kaybeden kırmızı lacivertliler, deplasmanda Adana Demirspor'la 2-2 berabere kalıp, Sivasspor'a 2-1 kaybetmişti. Deplasmandaki randevulardan 2 puan çıkarıp, 10 puan kaybeden Altınordu, namağlup olduğu evinde ise 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puanı hanesine yazdırdı.

Mersin İdmanyurdu galibiyetinin 10'ar bin TL'lik primlerini 2 bin TL eksik aldıkları için Samsun deplasmanına 1 gün geç gitme resti çeken futbolcular, Samsun'da alınan 1 puanın ardından 5'er bin TL beraberlik primi elde etmeye hak kazandı. Samsunspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Pozisyonlara girdik ancak son vuruşları ve son pasları beceremedik. Ritmimizi yakaladık, ilk 6 hedefimiz sürüyor" dedi.

TORBALI'YA METİN OKTAY İSMİ

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı'daki tesislere Metin Oktay'in ismini verdiklerini açıkladı. Metin Oktay'ın isminin Doğanlar'da yapılan Bornova Stadı'nda yaşatılmasını istediğini ancak stada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adının verildiğini hatırlatan Başkan Özkan, "Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusunun ve belki de en iyi yürekli insanının adını, 14-19 yaş arasında, futbol mesleğini öğrenmek için canla başla çalışan evlatlarımızın 24 saatlerini geçirmekte oldukları, hayatımın projesi olan tesislerimize vermekten dolayı çok ama çok mutluyum" dedi. 

Galatasaray'ın Riva ve Florya arsaları için Emlak Konut GYO ile anlaştığını belirten Başkan Özkan, şunları söyledi: 

"Bu olayın beni ilgilendiren kısmı, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri artık olmayacak. Ama mutlaka Galatasaray Yönetimi Metin Oktay’ın isminin ölümsüz kılınmasını devam ettirecek hamleler yapacaktır. Biz de Metin Oktay'ın doğduğu şehirde ismini ölümsüzleştirmek istedik. Metin Oktay'ı sadece Galatasaraylılar değil, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, tüm halkımız çok sevdi. Rahat uyu. Kabrin pür nur, mekanın cennet olsun. Hep gönüllerde yaşayacaksın, unutulmayacaksın." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.