Dolar 32,2884
%-0.15
Euro 34,7735
%-0.11
Altın 2.398,070
%0.19
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arabalar 3 filmi ile piste çıkma sırası kızlarda

Arabalar 3 filmi ile piste çıkma sırası kızlarda

 “Arabalar” animasyon film serisi ilk bakışta erkek çocuklarına yönelik bir seri gibi görünebilir.

  • Ege Postası
  • 11.07.2017 - 19:59

Filmin karakterlerinin çoğunun erkek olması ve araba yarışlarının genellikle erkek çocuklarının ilgisini çektiği varsayılması da bu düşünceyi güçlendiriyor. Ancak serinin son filmi “Arabalar 3” ile kızların da yarış pistinde yer almak isteyebileceğini görüyoruz. Filmin başkarakterlerinden biri olan minik sarı spor araba Cruz Ramirez bir kız ve filmde çok önemli bir role sahip.

 Serinin başkahramanı Şimşek McQueen, “Arabalar 3” filminde yeni nesil teknolojik yarış arabalarıyla karşı karşıya kalıyor. En büyük rakibi olan Jackson Storm’la mücadele etmekte zorlanan Şimşek McQueen’in yardımına Cruz Ramirez yetişiyor. Şimşek McQueen’in başarılı olması için elinden gelen her şeyi yapan Cruz Ramirez’in aslında kendisinin de bir yarışçı olmak istediğini öğreniyoruz.  Ancak Cruz Ramirez’in daha önce hiç piste çıkma şansı olmamış. Kendisi bu hayalini gerçekleştiremese de Şimşek McQueen’in başarılı olması için tam gaz çalışan Cruz Ramirez filmin sonunda yaptığı yardımların karşılığını alıyor. Şimşek McQueen kendisi için çok önemli olan, aylar boyunca çalıştığı yarışta yerini Cruz Ramirez’e veriyor. Şimşek McQueen kendi yarış ekipmanını, yarışçı numarasını ve tüm desteğini Cruz Ramirez’e veriyor. Ve böylelikle sonunda bir kız da yarış pistinde yerini alıyor. Üstelik de Cruz Ramirez çok başarılı bir yarışçı olduğunu herkese kanıtlıyor ve en büyük hayalini gerçekleştirmiş oluyor.

 “Arabalar 3” filminin yönetmeni Brian Fee, Cruz Ramirez karakterini yaratırken kendi minik kızlarından ilham aldığını söylüyor. 11 ve 8 yaşlarında iki kıza sahip olan Fee, Cruz Ramirez’i kızlarının özelliklerinin çoğunu kendinde toplayan bir karakter olarak tanımlamış. Üstelik filmdeki tek kız Cruz Ramirez değil. Louise Nash ve Miss Fritter da “Arabalar 3” filmi ile hayatımıza giren kız karakterler. “Arabalar 3” filmi yarışın sadece erkeklere açık olmadığını çocuklara hatırlatıyor ve kızları da hayallerinin peşinden koşup yarış pistinde yer almaya teşvik ediyor.

Arabalar 3 filmi oyuncakları , parti malzemeleri, nevresimler aklınıza gelebilecek her şey karakterdukkani.com’da.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.