Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Kılıç'tan Altınordu'ya ziyaret

Bakan Kılıç'tan Altınordu'ya ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'de 1'inci Ligi takımı Altınordu'nun Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret etti. Bakan Kılıç daha sonra, İzmir Konak Meydanı'nda minik öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Penaltı attı, tesislere övgü dizdi

  • Ege Postası
  • 04.04.2017 - 13:36

Tesise girişte Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve yöneticiler tarafından karşılanan Bakan Kılıç, altyapıdaki oyuncularla tek tek tanıştı. Genç futbolcular, hangi yaş grubunda, hangi mevkide oynadıklarını ve nereli olduklarını açıklayarak kendilerini tanıttı. Bakan Kılıç'da Türkiye'nin pek çok değişik kentinden gelen gençlere başarı diledi. Tesisteki antrenman sahasını da inceleyen Bakan Kılıç, çok beğendiği çim zeminin Türkiye'deki tüm statlara örnek olması gerektiğini dile getirdi. Altınordu'nun altyapı takımlarının antrenman yaptığı tesiste genç kalecilere penaltı atışı yapan Bakan Akif Çağatay Kılıç, ilk denemesinde başarılı olamasa da daha sonraki atışında fileleri sarsmayı başardı.

Bakan Kılıç'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da penaltı atışı yaptı. Vali Ayyıldız'ın tam köşeye gönderdiği şık golü davetlilerden büyük alkış topladı.

Başkan Özkan, Bakan Kılıç'a Altınordu'da yetişip milli takımlarda forma giyen futbolcuların imzaladığı bir milli Takım forması hediye etti. Başkan Özkan, A Milli Takım'da oynayan Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in kendi altyapılarından yetiştirdiklerini hatırlattı. Kamp merkezi hakkında da bilgi alan Spor Bakanı Kılıç, daha sonra fitness salonunda da incelemede bulundu. Ziyarete bakının eşi Eda Kılıç'ın yanı sıra Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten de katıldı. 

BAKAN KILIÇ'LA KONAK HATIRASI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir Konak Meydanı'nda minik öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmir'e gelen Bakan Kılıç, İl Emniyet Müdürlüğü ziyareti öncesinde Konak Meydanı'na gitti. Burada gezi için bulunan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Kılıç, ayrılırken yanına gelen ve bir süre önce zabıta ekipleri tarafından yemlerinin yere dökülmesiyle tanınan kuş yemi satıcısı İzzet Amca ile konuştu. 

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Bakan Kılıç'ı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları karşıladı. Tören mangasını selamlayan Kılıç, Emniyet Müdürü Aşkın ile makamında yaklaşık yarım saat basına kapalı bir görüşme yaptı. Bakan Kılıç, daha sonra bir başka programa katılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.