Dolar 32,2646
%-0.23
Euro 34,8169
%0.02
Altın 2.412,010
%0.77
Bist-100 10.279,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem'den OSB bilgilendirmesi

Başkan Badem'den OSB bilgilendirmesi

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, eylül ayında alt yapı çalışmaları tamamlanacak organize sanayi bölgesinde yüzde 70 imarı bulunan parselleri sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 29.03.2017 - 15:07

AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Ödemiş Ticaret Odası'nın meclis toplantısında Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi Başkanı olan Mahmut Badem, ilçenin gelişimine ve istihdama büyük katkı sağlayacak olan OSB'nin 1984 yılında İzmir Atatürk OSB'den sonra bakanlıktan destek alan ikinci OSB olduğunu hatırlatarak, "Geçtiğimiz gün Ankara'da yapılan organize sanayi bölgeleri toplantısında Ödemiş OSB örnek gösterilmiş, bu bizler için gurur verici. 98 hektarlık alana sahip OSB'nin parselasyonu ve imar planı yapıldı. Sanayi parsel alanı 53 hektar. İlk etapta fabrika kurulumu için 45 parsel bulunuyor. Eylül ayında alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak. Yüzde 70 imarı bulunan parselleri sahiplerine her türlü alt yapısı tamamlanmış olarak teslim edeceğiz. Yatırımcılar için büyük bir avantajdır. Gıdadan otomotive, makineden plastik sanayisine ülke ekonomisine can veren birçok sektörün buluşma noktası olması için çalıştığımız OSB, birçok kişiye isdihdam sağlayacaktır" dedi. 

 

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Başkan Mahmut Badem'e teşekkür ederek, Ödemiş için yapılacak her çalışmada oda olarak destek vereceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.