Dolar 32,3809
%-0.12
Euro 34,6745
%-0.37
Altın 2.405,350
%-1.22
Bist-100 10.061,00
%-0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem'den işçilere ikramiye müjdesi

Başkan Badem'den işçilere ikramiye müjdesi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde kadrolu işçilerle biraraya gelen Belediye Başkanı Mahmut Badem, işçilere ekim ayında 1800 lira değerinde ikramiye vereceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2017 - 17:06

Ödemiş Belediyesi'nin Tekelli Mevkii'ndeki şantiyesinde yaklaşık 200 kadrolu işçiyle buluşan AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Burhanettin Barbak'a keşkek, tavuklu pilav ve ayran ikramında bulunuldu. Sendika Başkanı Burhanettin Barbak, geçen ay Ödemiş Belediyesi'ne yaptıkları ziyarette ikramiye ve bazı gıda yardımlarının verilmesi konusunda görüşmeler yaptıklarını hatırlatarak, "Bizim amacımız en az bizler kadar çalışan işçilerimizin refah düzeyinin arttırılmasıdır. Başkanımız Mahmut Badem'e işçilerimizin haklarının korunması aamasında güvenimiz sonsuzdur" dedi.

Tüm işçilerle bir yol arkadaşlığı yaptıklarını dile getiren Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Hepimizin ayrı ayrı dertleri var. Taşeron işçi arkadaşlar kadroya geçmek için uğraş verirken kadrolu işçi arkadaşlarımız da bir takım kazanılmış haklarının verilmesi konusunda çaba gösteriyor. Bizler işçi arkadaşlarımızın teri soğumadan emeğinin karşılığını almasından yanayız. Daha önceki dönemde bazı işçilerin 3 ay geriden maaş aldığını biliyoruz. Hükümetimizin özellikle taşeron işçiler konusundaki bir takım iyileştirme çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. İşini doğru yapan, görevini hakkıyla yerine getirenlerin sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kadrolu işçilere Kurban Bayramı öncesinde yarım maaş ikramiye verdiklerini hatırlatan Başkan Badem, önümüzdeki ekim ayı içinde işçilere yaklaşık 1800 TL'yi bulan ikramiye verilmesi için bütçede düzenleme yapacaklarını açıkladı. Badem "Ayrıca kömür, meşe odunu ve zeytinyağı verme konusunda bir takım çalmalarımız da var. Ayrıca İŞKUR'dan gelen arkadaşlara iş imkanı sağlıyoruz. Ödemişliler de üzerinizde taşıdığınız logonun karşılığını sizlerden hizmet olarak bekliyor. Belediyemizin itibarını korumak benim görevim. Sizler işinizin hakkını verin, bizler de sizler için elimizden geleni yapalım" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.