Dolar 32,1999
%0.07
Euro 34,9977
%0.03
Altın 2.501,770
%-0.35
Bist-100 10.740,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu stada isminin verilmesine ne dedi'

Başkan Kocaoğlu stada isminin verilmesine ne dedi'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Twitter’dan paylaştığı mesajla Bornova stadına isminin verilmesini doğru bulmadığını açıkladı. Bornova Belediyesi stada ismini verdi

  • Ege Postası
  • 13.10.2016 - 23:54

EGE POSTASI- Doğanlar Mahallesi’ndeki Yeni Bornova Stadı’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ismi verildi. Karar, Bornova Belediye Meclisi’nce oybirliği ile alındı. Meclis’te grubu bulunan CHP’li ve AK Partili üyelerin tamamı Bornova Stadı’na “Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu” isminin verilmesi talebine olumlu oy kullandı.

Yeni Bornova Stadı'nın adı kondu: Aziz Kocaoğlu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Stada isminin verilmesi talebini kabul etmemiş, geçen hafta Doğanlar’daki stadın resmi açılışını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törendeki konuşma sırasında konuyu gündeme getiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın önerisine olumlu baktığını belirterek, “Aziz Kocaoğlu yaptıkları ile başarısı sadece Türkiye’de değil, Dünyaca bilinen bir belediye başkanı... Çok yakışır. Adı mutlaka bu stada verilmeli” ifadelerini kullanmıştı.

Stada isminin verilmesinin ardından Başkan Kocaoğlu’nun vereceği tepki merakla bekleniyordu. Kocaoğlu, daha öncede Güzelbahçe’deki kültür merkezine isminin verilmesini doğru bulmadığını açıklamıştı. Başkan Kocaoğlu Twitter’dan yaptığı açıklamada yine aynı sebeple Bornova stadına isminin verilmesini de doğru bulmadığını açıkladı.

Kocaoğlu açıklmasında, “Görevdeki bir kamu yöneticisinin adının kamunun yaptığı bir yatırıma verilmesini doğru bulmuyorum. Bu takdiri gelecek kuşaklara bırakmalı!” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.