Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocoğlu Ankara’ya gitti

Başkan Kocoğlu Ankara’ya gitti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Ankara’ya gitti. Kocaoğlu'nun, bir hafta boyunca Ankara'da kalıp İzmir’in bekleyen projeleri için görüşmeler yapacağı öğrenildi. Kocaoğlu Başkent'te bir hafta kamp kuracak!

  • Ege Postası
  • 03.10.2016 - 13:37

Erman ŞENTÜRK / HABER SERVİSİ-  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmir’in Ankara’da bekleyen projelerini ve çalışmalarını takip etmek için Ankara'ya gitti. Bir hafta boyunca Ankara’da kamp kuracak olan başkan bakanlara görüşecek.

Başkan Kocaoğlu’ndan Kültürpark çıkışı

TBMM’yi ziyaret etmesi de planlanan Kocaoğlu'nun, randevulara göre bakanlıklarla görüşmeleri ayarlanacak.

Kocaoğlu, bakanlıklardaki görüşmelere göre İzmir’den ilgili bürokratlarla temasa geçip raporlar isteyecek.Gerekirse yerinde brifing vermek üzere Ankara’ya çağıracak.

AJANDASINDA NE VAR

Kocaoğlu'nun ajandasında 7 konu var. Başkan Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı ile görüşmeler yapacak, CHP'li vekillerle görüşüp kritik belediye projeleriyle ilgili dosya vererek Başkent'te takibini isteyecek. 

Katı atık bertaraf tesisi, İZBAN'ın Bergama'ya uzatılması, Bostanlı balıkçı barınağının Büyükşehir'e devri konularını görüşecek olan Kocaoğlu, Mavişehir, Güzelbahçe, Karataş ve Bayraklı Adliye sahilinde planlanan iskeleler için yer tahsisi isteyecek. 

Kocaoğlu'nun ajandasında ayrıca İnciraltı planları, yeni başlayacak yüzülebilir Körfez projesiyle ilgili Devlet Demiryolları ile görüşme ve projeye son şeklini verme konusu da yer alıyor. Kocaoğlu'nun son olarak TCDD'ye İZBAN için ödediği hat kullanım bedellerinde de indirim isteyeceği de öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.