Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şahin’den tartışma yaratacak açıklama!

Başkan Şahin’den tartışma yaratacak açıklama!

2019’da gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde İzmir’de belediye başkan adayları kim olacak sorusuna yanıt aranırken, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’nden flaş bir çıkış geldi. Şahin, "İzmir’de İzmirli başkan olsun” dedi. Başkan Şahin’den tartışma yaratacak açıklama!

  • Ege Postası
  • 16.08.2017 - 10:36

EGEPOSTASI- Tahir Şahin, Menemen Expomen Avcılık Ve Doğa Sporları Fuarı’na ev sahipliği yapacağını açıkladığı basın toplantısında yöneltilen bir soru üzerine, açıklamalarda bulundu. Şahin, İzmir’de belediye başkanlığı yapacak kişinin İzmir doğumlu olması gerektiğini söyleyerek belediyeciliğin borç edeme sanatı değil, borçlanma sanatı olduğunu ifade etti.

Şahin, “İzmir’i yönetecek olan mutlaka İzmir doğumlu olmalı. İzmir’in toprağını, sokağını, caddesini, bulvarını mutlaka bilmeli. Kökü Edirne’dir, Kars’tır, orası beni ilgilendirmez. Ama benim anlayışıma göre mutlaka İzmir doğumlu olmalıdır. Yaşı 35 olur, 25 olur, 55 olur o fark etmez. Ama İzmir’in Eşrefpaşa’daki sokağını bilmeli. Ödemiş’in, Beydağ’ın, Kiraz’ın, Tire’nin sokağını bilmeli. Ben hepsine saygı duyuyorum fakat benim önceliğim odur” dedi.

BELEDİYECİLİK BORÇLANMA SANATIDIR

Belediyeciliğin borç ödeme sanatı olduğunu vurgulayan Tahir Şahin, “Bir diğer önceliğim ise İzmir’i yönetecek kişinin ilerde ‘aman benim param var, param kadar iş yapayım’ anlayışından uzaklaşmalı. Ben ‘borcum olmasın, aman kasada para bırakayım’ diyen, kasada para bıraktıktan sonra ‘Kasada şu kadar para bıraktım’ diyen bir başkan anlayışından yana değilim. Belediyecilik borç ödeme sanatı değildir. Belediyecilik borçlanma sanatıdır” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.