Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu'dan CHP'lilere sert sözler!

Başkan Soylu'dan CHP'lilere sert sözler!

Menderes'te CHP Meclis Üyelerinin “etkin ve sert muhalefet yapmıyorlar” eleştirileri sonrası CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ve kurmayları 14 meclis üyesiyle il binasında 2 saatlik toplantı yapmış ve “Kararlar rahat geçmesin, dişinizi gösterin” uyarısında bulunmuştu. Üyeler ise toplantı sonrası ilk meclis oturumunda AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu'ya muhalefet yapmış ve kararlara ret oyu vermişlerdi. Yaşanan bu gelişmelerin üzerine Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu sosyal medya üzerinden meclis üyelerine sert cevap verdi. Menderes'te "sert muhalefet yapın" çağrısı sonrasında yaşananlara

  • Ege Postası
  • 08.07.2015 - 11:31
EGEPOSTASI - HABER SERVİSİ / AK Partili Bülent Soylu'nun belediye başkanlığı yaptığı ancak mecliste CHP’nin 14 üyeyle çoğunlukta olduğu Menderes’te, CHP'li  belediye meclis üyelerinin, meclis toplantılarında etkin ve yeterli muhalefet yapmaması yönünde gelen şikayetler sonrası İl Başkanı Bedri Serter harekete geçmiş ve 2 saatlik toplantı yapmıştı. Toplantıda meclis üyelerine “Kararlar rahat geçmesin, dişinizi gösterin” uyarısında bulunmuştu. Bu gelişmeler üzerine meclis üyeleri ilk meclis oturumunda muhalefet yapmış ve kararlara ret oyu kullanmışlardı. Başkan Soylu ise gelişmelere sosyal medya aracılığıyla sert tepki verdi. CHP'li meclis üyelerini kast ederek, "Gaflet, dalalet hatta ihanet içerisinde olanların kimin ipiyle kuyuya indiği haberlerde görülmektedir. Bu Menderesliye ihanettir" sözleriyle sert tepki verdi. 

"CHP İZMİR'DE GÜNDEM MENDERES" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

İşte Başkan Bülent Soylu'nun o açıklaması;
Sevgili kardeşlerim hizmet için söz verenler Menderes için çalışmayı bir kenara bırakıp bu ilçenin kalkınması, bu ilçenin hizmet almaması için görev başındalar. İzmir'de örneği olmayan, Menderesli genç kardeşlerim için 10 ay boyunca gecemizi gündüzümüze katarak hazırlıklarını tamamladığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 6 milyon liralık yatırımla ilçemize kazandırılacak Gençlik Merkezi ve bir tane halı sahası olmayan ilçemize kazandırılacak 6 halı saha ve 3 tenis kortunun yapılacağı spor alanlarıyla ilgili karar 6 Temmuz tarihinde yapılan Menderes Belediyesi Meclis Toplantısında 14 CHP'li meclis üyesinin ret oyuyla ne yazık ki onaylanmamıştır. Gaflet, dalalet hatta ihanet içerisinde olanların kimin ipiyle kuyuya indiği haberlerde görülmektedir. Bu Menderesliye ihanettir. Bu Menderes'in hak ettiği noktaya ulaşmasının önünü tıkamaktır. Benim Menderesli kardeşim bu oyunları görüyor, kimse bizi durduramaz, kimse bizim güzel ilçemize vereceğimiz hizmeti engelleyemez. Bu can bu yürekte attığı sürece tek derdim tek gayem Menderes olacak. Hizmetlerimizin kimse tarafından engellenmesine izin vermeyeceğim. Bu yaşanan acı ve vahim olayı siz değerli kardeşlerimin vicdanına havale ediyorum. Allah'a emanet olun.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.