Dolar 32,4718
%-0.03
Euro 34,8523
%0.13
Altın 2.419,700
%-0.12
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uğurlu din görevlileri ile buluştu

Başkan Uğurlu din görevlileri ile buluştu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 06.10.2017 - 08:55

Park Orman Kemalpaşa sosyal tesislerinde İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, İlçe Müftüsü, İmam ve Müezzinleri ağırlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı  Arif Uğurlu "15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde hocalarımızın cami minarelerinde okudukları selâların ve o selâların yüreğimizde bıraktığı etkisi asla inkar edilemez. Bizleri o gün o meydanlara döken minarelerde hocalarımızın bülbül sesleri ile okudukları selâlardır" dedi.

İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya ile birlikte böyle bir organizasyon yapıp, bir ve beraber olmayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Uğurlu, "Maksadımız bir araya gelmek, bir olmak diri olmak, sizi unutmadığımızı her daim sahip çıkacağımızı sizlere değil tüm Kemalpaşa'ya göstermek için bugün buradayız. İnşallah bu uygulamamızı geliştirerek devam ettireceğiz" diye konuştu.

Din görevlilerinin üzerinde çok ağır bir yük olduğunu hatırlatan Uğurlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Üzerinizde ve omuzlarınızda İslam'ı anlatma gibi ağır ama bir o kadar da onurlu bir yük var. Rabbim bu cennet vatanda bayrağımızı indirtmeyi, ezanımız dindirmeyi nasip etmesin. 3,5 yıldan beri belediye başkanlığı yapıyorum.  Her vakit namazında farklı bir camiye gitmeye çalışıyorum.   Camiler yapılırken, her şeyi ile muazzam olmalı diye düşünüyorum. Şimdi Allah nasip ederse önümüzdeki hafta bir cami temeli atacağız. 8 Bin metrekare alan üstüne iç mekan olarak ta Kemalpaşa'nın en büyük ve en güzel camilerinden birisini inşa edeceğiz.”

Toplantı; yapılan konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.